Sport

Komentari 360

Osim Livaje pjevao je i Subašić. Dinamo: Nećemo prijaviti igrače Hajduka, to je posao za HNS...

Osim Livaje pjevao je i Subašić. Dinamo: Nećemo prijaviti igrače Hajduka, to je posao za HNS...

"Mrzim Dinamo, srpsko ime to" pjevao je Marko Livaja već po povratku Hajdukove ekspedicije u Split, a onda sve ponovio i u jednom splitskom noćnom klubu gdje mu se pridružio Danijel Subašić

Na društvenim mrežama svakim se satom širi sve više raznih video-zapisa u kojima su hajdukovci u kasnim noćnim satima slavili veliku pobjedu u Maksimiru. Fešta je trajala dugo u noć, a igrači su zapjevali pogrdne pjesme u kojima su "opleli" po Dinamu.

"Mrzim Dinamo, srpsko ime to" pjevao je Marko Livaja već po povratku Hajdukove ekspedicije u Split, a onda sve ponovio i u jednom splitskom noćnom klubu. 

No, tu je uz njega istu pjesmu pjevao i Danijel Subašić. Dapače, bivši i sadašnji reprezentativci Hajduka uhvaćeni su kako pjevuše i jednu drugu pogrdnu pjesmu...

"I Purgera, i Riječana, i šakama, i nogama..." pjevao je veseli dvojac Hajduka.

No, u Dinamu se ne osvrću na te provokacije, već okreću budućnosti, nadolazećim dvobojima protiv West Hama, Slaven Belupa, Istre i Hrvatskog dragovoljca. A hoće li Dinamo prijaviti Marka Livaja (ili Danijela Subašića) Disciplinskoj komisiji HNS-a zbog pogrdnih pjesmica?

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu Prve HNL

- Neće. Dinamo prati situaciju, a to nije pitanje za Dinamo nego je to pitanje za HNS koji je ovlašten pokrenuti disciplinski postupak, kao i za državna tijela koja se bave kaznenim djelima govora mržnje i prekršajima - poručio nam je službeni Dinamo.

Najčitaniji članci