Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Osjećaj? Ma super, kao da smo u finalu LP-a dobili Barcelonu!'

'Osjećaj? Ma super, kao da smo u finalu LP-a dobili Barcelonu!'

Suigrači su me odmah počeli ispitivati kakav je Dinamo, a s trenerom još nisam pričao o tome. Rekao sam svima kako je Dinamo dobra, baš odlična momčad, kaže Krovinović

VIDEO

Baš sam bio presretan kada smo izvukli Dinamo, osjećao sam se kao malo dijete. Ma dugo se nisam tako osjećao, kao da smo dobili Barcelonu u finalu Lige prvaka, rekao je Filip Krovinović, pa nastavio:

- Odmah me uhvatila nostalgija, počele su mi se vrtjeti slike iz djetinjstva, iz vremena dok sam bio u Dinamu, pa i iz Zagreba. Sjetio sam se obitelji i prijatelja, baš mi se puno toga motalo po glavi. Ali prije svega, osjećaj zadovoljstva.

Dinamo će u osmini finala Europske lige snage odmjeriti s Benficom, a njihove boje brani hrvatski veznjak Filip Krovinović.

- Suigrači su me odmah počeli ispitivati kakav je Dinamo, s trenerom još nisam pričao o tome. Rekao sam svima kako je Dinamo dobra, jako dobra momčad. Sve sam im objasnio, da je Dinamo strašan kolektiv, igra dobar nogomet i kako ih nipošto ne smijemo podcijeniti. Ova momčad Nenada Bjelice zaslužuje maksimalan respekt.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'Nikad nisam igrao na punom Maksimiru, bit će emotivno...'
'Nikad nisam igrao na punom Maksimiru, bit će emotivno...'

Jeste li već počele pripreme za Dinamo?

- Ma ne, nismo. Nas i danas očekuje utakmica (Chaves), pa nam slijedi Porto, to nam je ipak sada puno bitnije. Ali, vrlo brzo će na red doći i Dinamo.

O vama smo pričali i s Ćirom Blaževićem koji vas je nahvalio na sva zvona...

- Haha, ma Ćiro me baš obožavao. Kod njega sam debitirao u Prvoj ligi, bilo je to protiv Dinama, izgubili smo 3-0. Tu utakmicu neću nikada zaboraviti, nosio sam broj 17, mama mi je kasnije pokazivala neke slike s tog dvoboja. Sjećam se kako smo bili u svlačionici, a onda mi je Ćiro rekao 'mali, danas računam na tebe'.

Veznjak Benfice ima još lijepih sjećanja uz legendarnog Ćiru...

- Ja sam bio junior, a on je kao trener seniorske momčadi Zagreba stigao na jednu našu utakmicu. Poslije utakmice je rekao 'sviđa mi se ovaj mali Krovinović, ali je malo svilen'. Tada sam još imao Facebook profil, poslije te izjave svi su mi prijatelji na zid lijepili pjesmu 'Svileni' od Magazina, haha.

Igraju s klincima, čuva ih orao i obožavaju Filipa Krovinovića...
Igraju s klincima, čuva ih orao i obožavaju Filipa Krovinovića...

I sada u svlačionici Benfice često svira slična muzika, nedavno ste na Insta Storyju objavili video sa suigračima (Mile Svilar i Andrija Živković) uz pjesmu 'Dani su bez broja' od Jelene Rozge.

- Ma ovdje nas u svlačionici ima petorica Balkanaca, pa smo glasni i slušamo svoje pjesme. Ima nas puno, imamo moć i autoritet, nitko nas više ništa ne pita, a mi samo pjevamo i plešemo. Odmah sam im rekao da ćemo završiti u svim hrvatskim novinama, znali smo to, ali je to ispala sasvim dobra, pozitivna zezancija. Ali, baš sam bio sretan što smo izvukli Dinamo.

Kako se vas dojmio ovaj novi Dinamo?

- Jako mi se sviđaju, odlično su posloženi. Gledao sam ih, igraju lijep nogomet, imaju stvarno odlične akcije. Lijepo ih je za gledati i atraktivni su. Vjerujem da Purgeri i Zagrepčani doista mogu uživati u ovakvom Dinamu. Dugo sam igrao s Livakovićem, bio u U-21 reprezentaciji s Perićem, a protiv Ademija, Leovca i još nekih igrača igrao dok sam bio član Zagreba.

Filip Krovinović pričao je u dahu, pun emocija...

- Jedva čekam taj dolazak s momčadi u Zagreb. Ma čim poletim prema Zagrebu proći će me trnci, pa kada po dolasku u svoj grad čujem svoj jezik. Baš s nestrpljenjem iščekujem tu utakmicu s Dinamom, a nekako se veselim i susretu sa zagrebačkom publikom. Nikada nisam igrao na punom Maksimiru, jedva čekam taj osjećaj - završio je Krovinović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida