Obavijesti

Sport

Komentari 6

Ostali bez šanse za prolazak: Bautista prejak za Mektića...

Ostali bez šanse za prolazak: Bautista prejak za Mektića...
1

Nakon što je Ćorić odustao od nastupa, priliku je dobio Mektić koji je posljednji put u singlu nastupio prije više od dvije i pol godine i to u kvalifikacijama Cincinnatija. Bautista je ipak bio prejak...

VIDEO

Hrvatska Davis Cup reprezentacija gubi s 0-1 od Španjolske nakon što je Nikola Mektić izgubio od Roberta Bautista Aguta sa 1-6, 3-6 za samo 57 minuta igre.

Hrvatska je time ostala bez izgleda za plasman u četvrtfinale jer je našim tenisačima trebala pobjeda od 3-0 kako bi ostala u igri za plasman među osam najboljih.

Međutim, bez Marina Čilića koji nije niti doputovao u Madrid i bez Borne Ćorića koji je odustao od današnjeg nastupa zbog iscrpljenosti, bilo je iluzorno očekivati pobjedu 3-0 protiv Španjolske koju predvodi vodeći tenisač svijeta Rafael Nadal.

Nakon što je Ćorić odustao od nastupa, priliku je dobio Mektić koji je posljednji put u singlu nastupio prije više od dvije i pol godine i to u kvalifikacijama Cincinnatija. Nakon toga igrao je samo u parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mektić i Bautista Agut, trenutačno deveti tenisač svijeta do sada nisu igali međusobno.

Hrvatski tenisač je dobio prvi gem, međutim to je bilo sve što je pokazao u ostatku seta. Španjolac je uz tri breaka za 26 minuta dobio set rezultatom 6-1. Deveti tenisač svijeta je sjajnu seriju nastavio i u drugom setu dobivši tri gema u nizu. Mektić je smanjio na 1-3 prekinuvši Agutovu seriju od devet gmova u nizu. Do kraja seta 30-godišnji Zagrepčaninviše nije izgubio niti jedan servis, ali nije uspio nadoknaditi break i set je završio rezultatom 6-3 za Španjolca.

U drugom susretu snage će odmjeriti prvi tenisač svijeta Rafael Nadal i Borna Gojo, a potom slijedi meč parova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića