Obavijesti

Sport

Komentari 13

Osvojio je Svjetsko prvenstvo, a sad su ga pretukli navijači...

Osvojio je Svjetsko prvenstvo, a sad su ga pretukli navijači...
1

Kevin Gorsskreutz danas igra za trećeligaša Uerdingen, a uz to treninra i niželigaški klub na čijoj utakmici se baš i nije proveo. Njega su navijači gostujuće momčad pretukli nakon jednog crvenog kartona...

VIDEO

Sjećate li se Kevina Grosskreutza (30)? Eh, to je bio jako zahvalan igrač, fantastičan na poziciji zadnjeg veznog i čovjek kojeg je Jurgen Klopp obožavao zbog njegovog njemačkog mentaliteta i nevjerojatne borbenosti. Prije šest godina igrao je finale Lige prvaka sa svojom Borussijom Dortmund, a godinu dana kasnije osvojio je Svjetsko prvenstvo s Njemačkom. 

E taj isti igrač danas igra za trećeligaša Uerdingena, a uz to je i pomoćni trener Kemminghausena koji nastupa u regionalnoj ligi, na čijoj utakmici se baš i nije dobro proveo. Naime, njega su pretukli navijači navijači Barmbauera nakon što je igrač njihovog kluba dobio crveni karton.

Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund

Još nije jasno zašto, ali desetak navijača uletjelo je u teren, prvo su srušili Grosskreutza, a onda ga nastavili tući dok je ležao na tlu. Na svu sreću, policija je bila blizu i odmah je spriječila daljnje posljedice, pišu njemački mediji.

Großrkeutz - Schlägerei

Beim gestrigen Spiel in der Kreisliga C Dortmund ist es zwischen dem Vfl Kemminghausen 1925 e.V. III und dem FC Brambauer II zu handgreiflichen Außeinandersetzungen gekommen. Mit dabei: Weltmeister, Ex-BVB-Profi und Kemminghausen-Trainer Kevin Großkreutz, der einen Schlag ins Gesicht bekommen hatte, als er den Streit schlichten wollte, wie er später gegenüber unserem Kooperationspartner von den Ruhrnachrichten erklärte: „Ich bin da hin, weil ich gesehen habe, wie 20 Leute von denen in Richtung der Zuschauer gerannt sind. Ich wollte schlichten, hab gesagt: Was soll der Scheiß, da sind Kinder dabei! Hört auf damit!“ Wir hoffen auf einen friedlichen Ausgang der Diskussionen nach dem Spiel und weniger solcher Szenen auf den Fußballplätzen. #deineMannschaftLive

Objavljuje soccerwatch.tv u Ponedjeljak, 13. svibnja 2019.

Nije poznato zašto su ga napali, ali ovaj divljački čin je za svaku osudu. Nekada je osvajao trofeje s Borussijom, a danas bježi od navijača na niželigaškim terenima. Eto takav je život, surov i bezobrazan.

Njegov strmoglavi pad dogodio se odlaskom Jurgena Kloppa, a onda je pokušao spasiti karijeru i otišao je u Galatasaray, no ni tamo se nije baš usrećio. Nakon svega godinu dana otišao je u Stuttgart, i pogađate, ni tamo se nije proslavio. Štoviše, otišao je također zbog incidenta. Bio je uvijek poznat po prgavom ponašanju i temperamentu, a to se moglo vidjeti po njegovim reakcijama na terenu.

DFB Cup Finale: Borussia Dortmund vs FC Bayern Munich

Iz Stuttgarta je otišao samo par dana nakon što se potukao s jednim navijačem u centru grada zbog čega je na kraju završio i u bolnici. I sam je rekao da je to kraj nogometa za njega, no želja je bila prejaka. Otišao je 2017. godine u Darmstadt, a onda i u trećeligaša Uerdingen gdje i danas igra, a uz to se bavi i trenerskim poslom.

On je igrač (30) koji bi u ovim godinama trebao biti na vrhuncu, a on umjesto toga vodi bitke s navijačima po niželigaškim ligama. Nekada je osvajao njemačko prvenstvo i Kup, igrao finale Lige prvaka, osvojio Svjetsko prvenstvo 2014. godine s Njemačkom, a danas se bori da izvuče živu glavu. Tužna priča, ali nimalo neobična u životu sportaša...

World Cup 2014 - Team Germany arrives back in Berlin
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica