Obavijesti

Sport

Komentari 4

Osvojio NBA naslov pa otišao u fast food: Može 50 pilećih medaljona, toliko sam zabio!

Osvojio NBA naslov pa otišao u fast food: Može 50 pilećih medaljona, toliko sam zabio!

Želim naručiti 50 pilećih medaljona. Ne 51, ne 49. Želim točno 50 komada", rekao je Greek Freak asocirajući na svojih 50 poena u šestoj utakmici, ali i 50 godina koliko je franšiza čekala na drugi naslov

Giannis Antetokounmpo jučer je osvojio svoj prvi NBA naslov s Milwaukee Bucksima, ukupno drugi u povijesti za tu franšizu. On se nakon nevjerojatnog podviga nije 'ubio' u alkoholu ili uslugama cura upitnog morala i tako još jednom dokazao svoju skromnost i 'normalnost' bez obzira na silan novac koji se slijeva u njegove džepove.

Jutro nakon šampionske večeri, provozao se u autu sa trofejima Larryja O'Briena (NBA prvaka) i MVP-a finala i otišao se počastiti pilećim medaljonima.

NBA: Finals-Phoenix Suns at Milwaukee Bucks

"Dobar dan. Smijem li vas snimiti?", pristojno je upitao radnicu restorana brze prehrane. "Ovaj prijenos uživo upravo gleda 150 tisuća ljudi. Želim naručiti 50 pilećih medaljona. Ne 51, ne 49. Želim točno 50 komada", rekao je Greek Freak asocirajući na svojih 50 poena u šestoj, zadnjoj utakmici NBA finala, ali i 50 godina, koliko je dugo Milwaukee čekao na svoj drugi NBA naslov.

Ranije je dugo čekao redu pa dok se dosađivao pričao je o svojoj neurednoj frizuri do koje mu nije stalo za vrijeme puno važnije stvari, NBA finala.

"Gladan sam, moram ići kod frizera... Bio sam toliko posvećen košarci da sam rekao: 'J* frizuru, j* dobar izgled, tu sam samo da igram. Ne želim izgledati, dobro, želim biti ružan i takav zatrpavati koš. Nisam tu da izgledam slatko, izgledat ću slatko kad se budem ženio, a ne sad", smijao se Giannis i grlio šampionski trofej.