Obavijesti

Sport

Komentari 42

Otišao, odmah ga dao: Ljubičiću za prvijenac trebalo 12 minuta!

Otišao, odmah ga dao: Ljubičiću za prvijenac trebalo 12 minuta!

Mladi hajdukovac je prije četiri dana napustio Hajduk, a od suigrača se oprostio prošlu nedjelju nakon što je prošao liječničke preglede u Linzu. Debitirao je za LASK pa odmah postigao pogodak

VIDEO

Hajduk je odlučio kako za Marina Ljubičića (20) u nadolazećoj sezoni nema mjesta u prvoj momčadi. Konkurencija je oštra, a klub je u dogovoru s talentiranim napadačem odabrao opciju jednogodišnje posudbe u austrijski LASK s mogućnošću otkupa po isteku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

vatromet na rivi 00:18

Kakvi su planovi 'bilih' po pitanju svojeg 'tića' vjerojatno ni oni sami još sa sigurnošću ne znaju. No, ako se po jutru dan poznaje, Ljubičiću bi nadolazeća sezona mogla biti itekako plodna. I, u neku ruku, pravi potez Splićana jer bi mogli zaraditi 2 milijuna eura ukoliko se LASK odluči otkupiti Marinov ugovor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mladi napadač danas je debitirao u prijateljskoj utakmici protiv rumunjskog Rapida 1923 i već nakon 12 minuta (!) postigao pogodak pa svojoj novoj momčadi pomogao u slavlju 2-0.

No, isto tako, potez posudbe mogao bi se pokazati kao potpuni promašaj. Ne zbog samog Ljubičića, koji bi vlastitim radom i igrama zaslužio transfer, već Hajduka koji se tako olako 'riješio' velikog talenta kojem je samo 20 godina...

Podsjećamo, mladi hajdukovac je prije četiri dana napustio Poljud, a od suigrača se oprostio prošlu nedjelju nakon što je prošao liječničke preglede u Linzu.

- Hvala vam za ovih godinu i pol dana. Osvojite ove godine sve što se može osvojiti. Možda ćemo se vidjeti na ljeto, a doći ću valjda kad podignemo pehar. Hvala vam za sve - rekao je Ljubičić na oproštaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića