Obavijesti

Sport

Komentari 9

MMA spektakl premješten sa Zrća! U zadnji tren zabranio ga Stožer, priredba se seli u Zagreb

MMA spektakl premješten sa Zrća! U zadnji tren zabranio ga Stožer, priredba se seli u Zagreb

Vrijeme idealno, borci spremni, ali rizik je izgleda - prevelik. 'Fighting island' na Zrću održat će se, ali to neće biti 31. srpnja ove godine. Stožer je zabranio priredbu na Pagu, ali ista će se održati u Zagrebu

VIDEO

Znali su u Fight Nation Championshipu i American Top Teamu kako je pred njima težak zadatak kad su se prihvatili organizacije 'Fighting Islanda' na Zrću. Sve je vodilo prema dosad neviđenom borilačkom spektaklu - 'kavez na moru', prekrasno okruženje, zaljubljenici u borilački sport kupovali su ulaznice, ali postoje neke stvari na koje nisu mogli utjecati. 

Posljednje su pripreme bile u tijeku, borci su krenuli sa skidanjem kilograma kao i spremanjem za dolazak na Pag, ali Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske intervenirao je i tri dana prije zakazanog datuma zabranio održavanje priredbe na Zrću. No, unatoč svim problemima i epidemiološkoj situaciji, ne radi se o otkazivanju, već o promjeni lokacije jer će se FNC3 održati 31. srpnja, ali u dvorani zagrebačkog ATT-a.

Kako ističu organizatori, zbog složene situacije na samom Zrću te u općini Kolan u Zadarskoj županiji pod koju spada klub Noa na kojem se trebao održati event, još prije mjesec dana su od Stožera civilne zaštite nekoliko puta zatražili mišljenje, jasne upute i dozvolu, ali sve je javljeno - prekasno. Odgovor nisu dobili kad se još možda i moglo reagirati, ali sad je prekasno pa ne postoji druga mogućnost osim otkazivanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U vrijeme objave datuma priredbe pandemija korona virusa se u Hrvatskoj smirila, ali situacija se kako kod nas, tako i u zemljama regije, od tada dosta pogoršala. Na priredbi se trebao okupiti velik broj ljudi koji su dolazili iz susjednih zemalja, kao i sami borci te to u ovo vrijeme jednostavno nije bilo sigurno. Svi koji su kupili ulaznice dobit će povrat sredstava, a na MMA priredbu u Hrvatskoj će još malo pričekati.

POGLEDAJTE VIDEO: Prefight analiza Igora Pokrajca

Organizatori su se do zadnjeg trena trudili da sve prođe u najboljem mogućem redu te su ispoštivani svi epidemiološki standardi i propisi koji su trenutno na snazi, ali za stožer to nije bilo dovoljno. 

Vaso 'Psihopat' Bakočević (30) i Ivica 'Terror' Trušček (32) ući će u kavez u borbi za titulu balkanskog BMF-a u dvorani zagrebačkog ATT-a, a oni koji to žele, moći će ih gledati uživo, kao i ostale borce na priredbi koja će i dalje biti dostupna u ekskluzivnom prijenosu na YouTube kanalu 24sata - ljubitelji slobodne borbe neće ostati zakinuti za spektakl u kavezu! 

Pokretanje videa...

Vaso Bakočević ili Ivica Trušček: Tko osvaja BMF titulu? | Prefight analiza Igora Pokrajca 09:27
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...