Obavijesti

Sport

Otkriće njemačkih stručnjaka: 10 kg novih mišića za 30 dana

Otkriće njemačkih stručnjaka: 10 kg novih mišića za 30 dana
10

Konačno se pojavila prirodna i 100% sigurna za organizam metoda koja uništava višak masnoća i garantira atletsku figuru

Naše otkriće predstavlja prijelom u procesu izgradnje mišićne mase kod muškaraca - raduje se prof. Martin Ludgard, biokemičar iz Centra za sportska istraživanja u Hamburgu, Njemačka. 

Mediji diljem svijeta opisuju učinke nove metode: steći ćete 10 kg "isklesanih" mišića i sagorjet ćete višak masnog tkiva  u samo mjesec dana. Bez problema povećat ćete svoju izdržljivost i dobit ćete ogromnu "injekciju energije" (i seksualne također). Zadobit ćete divljenje najbližih, popularnost među ženama i zavist drugih muškaraca. Kako je to moguće?


Tajna 1 tvari
Sve je to zasluga njemačkog prof. Martina Ludgarda koji je vodio tim nutricionista, biokemičara, genetičara i stručnjaka za kondiciju organizma. Zahvaljujući njihovom 4-godišnjem radu u Centru za sportska istraživanja u Hamburgu, pronađen je način izgradnje čak 10 kg čistih mišića (između ostalog, trbuha, prsnog koša, bedra i ramena) u mjesec dana.

Zašto je ova metoda toliko učinkovita, a istodobno sigurna po zdravlje? Zato što sadrži sastojak koji prirodno postoji u ljudskom organizmu, a u slučaju njegovog manjka blokira se rast mišića: ovo je AAKG. Ova kratica krije tvar koja se zove alfa-ketoglutarat – koncentriranu aminokiselinu u obliku ugodnih kapsula (dovoljne su 2 kapsule dnevno). AAKG je u žargonu bodybuildera i dizača utega nazivana „gradivnim elementom proteina“ i „usavršenim L-argininom“ (L-arginin je aminokiselina od temeljnog značaja za izgradnju mišićne mase, snage i izdržljivosti).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Mišićna pumpa
AAKG gradi muskulaturu u tri faze. Prvo, već nakon prve primjene, naglo ubrzava tempo metabolizma i proširuje krvne žile. Na taj način neophodni energetski sastojci brže prodiru u postojeće mišićne stanice i stimuliraju proces njihove obnove i rasta.

U drugom koraku koncentrirana aminokiselina sagorijeva suvišno masno tkivo i pretvara ga u nove mišiće koji se počinju pojavljivati nakon 2 tjedna. Naime, u trećoj fazi formula kleše, dakle dodatno povećava („pumpa“) dobivene mišiće. Zahvaljujući tome, muskulatura je primjetna čak i nakon završetka tretmana.

Martin Đuran, 34-godišnji trgovac iz Rijeke, koji je kao prvi isprobao novu metodu, potvrđuje: – Da budemo iskreni, bez velikih napora i redovitog vježbanja teško je postići tijelo Herkula. Stvar dodatno otežavaju problemi s redovitom i posebnom prehranom – kaže on. – Na sreću, ova njemačka formula mi je dala muževnu figuru i uklonila nepoželjnu masnoću! – raduje se Martin.


Isključivo danas jeftinije
Testovi s potrošačima dokazali su da je nakon samo mjesec dana korištenja AAKG čak 87% muškaraca – različite dobi i fizičke kondicije – primijetilo uočljiv rast mišića i snage te redukciju masnog tkiva. Zbog toga je formula vrlo brzo stekla popularnost među dizačima utega, sportašima i trenerima u Njemačkoj, Austriji, Sjedinjenim Američkim Državama i Francuskoj. Oni su potvrdili da su nakon mjesec dana korištenja dobili u prosjeku 10 kg isklesanih i primjetnih mišića.

Kapsule s aminokiselinom AAKG od nedavno su također dostupne u Hrvatskoj. Radi stjecanja što većeg kruga kupaca, distributer ih nudi samo na internetu. Danas je preparat dostupan po nižoj cijeni – više detalja na linku dole.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener