Obavijesti

Sport

Komentari 35

Otpisao Mandžu pa se pravda: Nije dao dovoljno na treningu...

Otpisao Mandžu pa se pravda: Nije dao dovoljno na treningu...
1

Mandžukić mi je vjerojatno na treninzima pokazao manje toga u odnosu na Gonzala i zato sam izabrao Higuaina, objasnio je Maurizio Sarri koji Marija Mandžukića, jednog od kapetana Juventusa, nije izabrao za LP

Ono što iz utakmice u utakmicu pokazuje na terenu, Mario Mandžukić sada mora pokazati izvan terena. Da je ratnik. Pred njim su teški mjeseci, jer će Juventus jurnuti u lov na toliko željenu Ligu prvaka, a Mandže neće biti s njima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Jer, novi trener Maurizio Sarri nije za njega našao mjesto među 22 igrača koje je prijavio za najelitnije klupsko natjecanje na svijetu. Iza Juventusa su dvije ovosezonske utakmice Serie A, a Mario nije odigrao ni minute. Jasan je to znak da je za Sarrija prekrižen. I da se i neće pretjerano naigrati.

Ovakva odluka kontroverznog Talijana iznenadila je gotovo svakoga tko imalo prati nogomet. Jer Mandžukić je godinama kod Massimiliana Allegrija bio neizostavan član udarne postave. Kada je u klub stigao Cristiano Ronaldo, odmah su kliknuli i postali strah i trepet protivničkim braničima. Štoviše, Mandžo je bio jedan od kapetana momčadi. A onda je preko noći postao neželjen. 

Prošlo je desetak dana otkako je Sarri objavio koje igrače će koristiti u Ligi prvaka, a talijanskim je medijima napokon otkrio što se krije ispred njegove odluke. U redu, nikoga ne iznenađuje to da Sarri više vjeruje Gonzalu Higuainu koji je eksplodirao s njim u Napoliju, a potom ga je povukao i u Chelsea, ali činjenica da za Mandžukića nema mjesta ni na klupi u Europi je potpuno neshvatljiva.

Juve je s Mandžom pobijedio u 72 % utakmica, a bez njega 61
Juve je s Mandžom pobijedio u 72 % utakmica, a bez njega 61
Navijači ga vole, bio i kapetan, odbio šeike i ovo mu je hvala?!
Navijači ga vole, bio i kapetan, odbio šeike i ovo mu je hvala?!

- Mandžukić mi je vjerojatno na treninzima pokazao manje toga u odnosu na Gonzala i zato sam izabrao Higuaina. To nema nikakve veze s mojim ranijim odnosom s Higuainom. On ni u Chelseaju nije igrao mnogo, pa više sam koristio Oliviera Girouda. Ali, na treninzima ovog ljeta ponovo sam vidio onog Higuaina od prije dvije ili tri godine - objasnio je Talijan.

Higuain je u suradnji sa Sarrijem odradio najbolju sezonu karijere. Bilo je to u Napoliju 2015./16. kada je bio najbolji strijelac Serie A. Očigledno sada ponovno vjeruje da Argentinac može ponoviti slične partije. Ispred Mandžukića je dobio prednost i u domaćem prvenstvu i za sada ima jedan gol u dvije utakmice.

Pokretanje videa ...