Obavijesti

Sport

Komentari 2

Otvoren impresivan boksački centar: Ovog nema ni u Vegasu

Otvoren impresivan boksački centar: Ovog nema ni u Vegasu
14

U boksački centar je uloženo 14 milijuna kuna, a na 2400 četvornih metara nalazi se dvorana s ringom i tribinama, tri dodatna ringa, svlačionice, sauna, spremište, soba za trenere, dnevni boravak

VIDEO

Uz zvukove iz kultnog Rockyja, Željko Mavrović i Filip Hrgović su zajedno s Milanom Bandićem prerezali vrpcu te tako otvorili novi boksački centar u Zagrebu.

- Ovo je sjajno za boks, velika stvar - rekao je prije otvaranja boksačkog centra naš teškaš Filip Hrgović koji ipak neće ovdje trenirati.

- Uskoro se otvara boksačka dvorana u Jelkovcu gdje ću ja imati svoj kamp - dodao je Hrgović.

Pokretanje videa...

02:40

Boksački centar na Velesajmu je doista nešto impresivno. U njega je uloženo 14 milijuna kuna a na 2400 četvornih metara nalazi se velika dvorana s ringom i tribinama, tri dodatna ringa, svlačionice, sauna, spremište, kafić, soba za trenere, dnevni boravak za boksače. Nedostaju još sprave za trening.

- Ovo je centar kakvog nigdje u svijetu nisam vidio. Boravio sam u boksačkim centrima u Americi, Parizu, Kazahstanu, ali ovo je fantastčno. Zbog toga sam rekao da ovakvu dvoranmu nisam vidio ni u Vegasu - rekao je izbornik naše boksačke reprezentacije Leonardo Pijetraj te dodao:

- Ovdje će trenirati 13 zagrebačkih klubova. Dvoranu ćemo imati na raspolaganju 24 sata, a dobrodošli su i ostali klubovi. Ovdje će se održavati natjecanja i prvenstva. Boksački centar će pomoći našim mladim boksačima u njihovim karijerama jer se doista rijetko tko u Europi može pohvaliti ovakvom dvoranom.

Pokretanje videa...

03:53

- Doista sve izgleda super, samo postavlja se pitanje motivacije kada imate ovakve uvjete. Nekada su boksači počinjali u šupi, a danas će počinjati u ovakvom boksačkom centru. To je pitanje za psihologe, valjda će mladi boksači uspjeti pronaći motivaciju - rekao je Željko Mavrović.

On, Hrgović i Pijetraj se slažu da zagrebački boksači u ovom centru imaju fenomenalne uvjete i nadaju se kako će naš boks nastaviti sa sjajnim rezultatima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu