Obavijesti

Sport

Komentari 0

Otvorena sportska dvorana u Samoboru, otvorio je Mavrović

Otvorena sportska dvorana u Samoboru, otvorio je Mavrović
2

Sretan sam što nas je sve okupila ovako dobra ideja. Siguran sam da među mladima koji će ovdje trenirati ima budućih prvaka, ne samo u boksu nego i u drugim sportovima - rekao je Mavrović

VIDEO

Samobor je dobio novu sportsku dvoranu – Hornet Boxing Gym koja je svečano otvorena u četvrtak, 11. listopada. Na 650 kvadrata smještena je teretana s kompletnom opremom za funkcionalni trening, više vrsta boksačkih vreća, tatami i natjecateljski ring.

Brojni uzvanici prisustvovali su svečanom otvaranju, a među njima su se posebno istaknuli vrhunski hrvatski sportaši Željko Mavrović i Martin Sinković, koji su se složili kako je ova moderna dvorana posebno značajna za sve mlade koji sada imaju mjesto za razvijanje svojih talenata, ali i rekreativce koji se žele dobro zabaviti. 

- Sretan sam što nas je sve okupila ovako dobra ideja. Siguran sam da među mladima koji će ovdje trenirati ima budućih prvaka, ne samo u boksu nego i u drugim sportovima. Boks je moj sport, to je jedna posebna i plemenita vještina, stoga se nadam da će i ovaj ring ugostiti što više sjajnih sparinga i pripremiti mnoge generacije za natjecanja - poručio je Željko Mavrović.

Uređivanje dvorane krenulo je u lipnju ove godine, nakon provedenog natječaja kada je Grad Samobor donio odluku o davanju na korištenje prostora, a nekolicina entuzijasta i članova kluba financirala je i realizirala projekt. 

- Hvala ekipi iz boksačkog kluba Stršljen koji su bili strpljivi u realizaciji ovog projekta. Grad Samobor ponosan je partner projekta od početka jer vjerujemo kako će ovaj prostor koristiti svim našim stanovnicima i gostima - kazao je gradonačelnik Samobora Krešo Beljak.

Marko Husić i Vedran Krga iz boksačkog kluba Stršljen zahvalili su Gradu na potpori u realizaciji ovog velikog projekta.

- Našem Gradu Samoboru bih želio zahvaliti za ovako lijep prostor, ali i pohvaliti inicijativu da se zgrada , nakon godina nekorištenja pretvori u sportski centar. Uz plesni studio, u zgradu su osim nas došli i judo i stolnoteniski klub i zgrada nakon dugo vremena vrvi od života - kazao je Husić.

Hornet Boxing Gym posjetiteljima nudi grupne i individualne treninge različitih intenziteta pod vodstvom dva iskusna trenera. Ljudi koji ne žele sparirati, moći odraditi boksački trening bez ulaženja u ring i straha od ozljeda ili odraditi kondicijski trening u teretani i pri tome se dobro zabaviti.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener