Obavijesti

Sport

Komentari 26

Ovaj Milan stvarno nema sreće! Golčina za remi, Rebiću mrvice

Ovaj Milan stvarno nema sreće! Golčina za remi, Rebiću mrvice
1

Hrvatski reprezentativac dobio je priliku posljednjih desetak minuta dok je Milan vodio 2-1. U drugoj minuti sudačke nadoknade Calderoni je bombom s 20-ak metara sjajno pogodio uz desnu stativu za izjednačenje

VIDEO

U susretu osmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru pod vodstvom novog trenera Stefana Piolija odigrao tek 2-2 protiv Leccea.

Domaćin je dva puta vodio, no Lecce se hrabro borio i na koncu izvukao bod.

Golove za Milan zabili su Hakan Calhanoglu (20) i Krzysztof Piatek (81), a za goste Khouma Babacar (62p) i Marco Calderoni (90+2). Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Milan posljednjih 10 minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Milan je sjajno ušao u utakmicu i u prvih 15 minuta imao je tri sjajne prilike. Međutim, Rafael Leao dva puta i jednom Hakan Calhanoglu nisu bili precizni. Ipak, u 20. minuti Milan je okrunio svoju premoć pogotkom, a strijelac lijepog gola bio je Calhanoglu. Milan je do kraja poluvremena imao još nekoliko prilika, no nije uspio možda već u prvom poluvremenu riješiti pitanje pobjednika.

Kazna za silne promašaje stigla je u 62. minuti, kada je Andrea Conti skrivio kazneni udarac igrajući rukom. Udarac je izveo Khouma Babacar, Gianluigi Donnarumma je obranio, no Babacar je ispravio pogrešku pospremivši odbijanac u mrežu za 1-1.

U 81. minuti domaćin je stigao i do drugog gola, a ponovo je najzaslužniji bio Calhanoglu. Turski veznjak je prošao kroz suparničku obranu, a potom povratnom loptom uposlio Piateka koji je zabio za novo vodstvo. Lecce se nije predavao i u drugoj minuti nadoknade Calderoni je sjajnim udarcem sa 20 metara izjednačio rezultat. (bt)

Pokretanje videa...

08:59
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu