Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ovaj vikend Osijek će biti pravi centar hrvatskog flag footballa

Ovaj vikend Osijek će biti pravi centar hrvatskog flag footballa
2

Dođite na igralište pokraj Drave u nedjelju 20. svibnja i provedite prijepodne na 'festivalu' američkog nogometa uz besplatno hladno piće, pregršt zabave, glazbe, napetih i atraktivnih poteza i utakmica

VIDEO

Nakon dva tjedna pauze i pripreme, nastavlja se regularni dio sezone Hrvatske flag football lige u Osijeku. Klub američkog nogometa Topovi Osijek organiziraju 5. turnir HFFL-a u nedjelju 20. svibnja 2018. godine na pomoćnom terenu NK Elektre u Osijeku s početkom u 11 sati. 

Sportski sraz između domaćih Topova i gostujućih Zagreb Patriotsa, Dubrovnik Sharksa i Bjelovar Greenhornsa će biti prvi turnir američkog nogometa u Osijeku ove godine koji je sjajna uvertira za predstojeća događanja koje Cannonsi planiraju organizirati. 
Cilj lige i ovih utakmica je daljnje širenje i popularizacija ovog iznimno zahtjevnog i zabavnog sporta u Osijeku i okolici, te borba domaćina za finalni turnir HFFL-a. 

Na sportskoj karti Hrvatske Osijek stoji kao jedan od značajnijih gradova, koji u svakom sportu bilježi prvoligaše i iznimno istaknute pojedince i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Klub američkog nogometa Topovi Osijek još je jedan među brojnim osječkim sportskim kolektivima koji se službeno priključio osječkim sportašima 2009. godine, a trenutno se ističe sa osvojenim naslovom 2015. godine u tackle verziji i trojicom reprezentativaca u flag verziji. Skupina entuzijasta i zaljubljenika u ovaj sport narasla je u pravi sportski kolektiv koji svojim aktivnostima na terenu i van njega postavlja pravi primjer zajednici. 

Osječki Topovi Vas pozivaju da ih dođete podržati u borbi za plasman na završni turnir: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dođite na igralište pokraj Drave u nedjelju 20. svibnja i provedite prijepodne na 'festivalu' američkog nogometa uz besplatno hladno piće, pregršt zabave, glazbe, napetih i atraktivnih poteza i utakmica. Svečano otvaranje turnira počinje u 10:50h.

Cannonsi se ističu u kvaliteti organizacije turnira s obzirom na razinu natjecanja:

- Svake godine nastojimo nadmašiti sami sebe i druge, jer pokazujemo da se i u amaterskom sportu može organizirati event koji je vrijedan praćenja, medijskog prostora i naravno sponzora. Istaknuli bi da ove godine po prvi puta imamo VIP zonu za naše prijatelje, partnere i naravno gradske i županijske službenike. Zahvaljujemo se gradonačelniku Ivanu Vrkiću i gradu Osijeku te Zajednici sportskih udruga koji nam omogućuju funkcioniranje kroz Program javnih potreba u sportu, zahvaljujemo se Županu Ivanu Anušiću te Osječko-baranjskoj županiji koji podržavaju naš rad i edukaciju naših trenera. A posebna hvala partnerima kluba i turnira NK Osijeku, Osječkoj pivovari, Jamnici, fotografu Zoranu Vargi, Crvenom križu Osijek, DVD-u Gornji Grad, Općini Ernestinovo, RedBull Wingsicama, mažuretkinjama općine Nuštar i drugima koji nam pomažu na razne načine da turnir bude na zavidnoj razini - kaže predsjednik kluba Marin Ljubas.

Ne preostaje nam ništa drugo nego posjetiti u nedjelju pomoćni teren NK Elektre i otvaranje turnira s početkom u 10:50h i pogledati američki nogomet u beskontaktnoj verziji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid
UOČI NASTAVKA PRVENSTVA

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid

Nogometaši pozitivni na korona virus nisu bili u kontaktu s ostatkom momčadi, kažu s Poljuda nedugo nakon što je HNS izvijestio o pozitivnim slučajevima među U-21 reprezentativcima

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...
TEK MU JE 50 GODINA

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...

Dva tjedna prije svog 50. rođendana, naš proslavljeni veslač Igor Boraska osvojio je u osmercu Mladosti zlato na prvenstvu Hrvatske. Boraska je sudionik ljetnih i zimskih OI, istrčao je maraton....
NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...
D'ANGELO RUSSELL

NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...

''Kontaktirala nas je turistička agencija i pitala koju marku štapova i rukavica imamo za iznajmljivanje i možemo li rezervirati termin za četiri osobe koje bi došle odigrati partiju golfa. Nismo znali o kome je riječ...''