Obavijesti

Sport

Komentari 16

Ovakav debi čekali smo godinu dana. Šteta što nije bio ranije

Ovakav debi čekali smo godinu dana. Šteta što nije bio ranije
2

Nakon ovakve priredbe, nakon ovakvog nastupa u prvom profesionalnom meču ostaje samo žal što se on nije dogodio ranije. Boksač Hrgina kalibra zaslužio je u profi svijet ući dosta ranije

VIDEO

Mnogi su ga osporavali, kritizirali i smatrali kako nikad od sebe neće napraviti boksača, a Filip Hrgović (25) večeras im je svima začepio usta. Naš najbolji boksač upisao je službeni debi i to na kakav način - sjajnim tehničkim nokautom protiv iskusnog Brazilca Raphaela Zumbana Lovea.

>> Kakva zvijer! Hrgović razbio Zumbana nakon minutu i pol

Nakon ovakve priredbe, nakon ovakvog nastupa u prvom profesionalnom meču ostaje samo žal što se on nije dogodio ranije. Boksač Hrgina kalibra zaslužio je u profi svijet ući dosta ranije. Jer tko god je mislio da je Zumbano 'kanta', grdno se prevario. Čovjek je boksao sa Shannonom Briggsom, Anthonyjem Joshuom, Molinom, Ruizom... Dakle, vrlo respektabilan protivnik za debi jednog boksača.

Hrgin posljednji meč gledali smo na Olimpijskim igrama u Riju što znači da Filip nije boksao dugih 13 mjeseci. Primjera radi, zlatni iz Rija Tony Yoka već je imao službeni debi u lipnju ove godine kada je tehničkim nokautom pobijedio Amerikanca Travisa Clarka u drugoj rundi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svašta se izdogađalo u periodu Hrgovićeva izbivanja, a dojma sam kako mu je rastanak s Leonardom Pijetrajem više pogodovao nego odmogao. Jer Hrga je danas neki drugi boksač. Drugačiji i od onog koji je prije par mjeseci pomagao Vladimiru Kličku s pripremama za Anthonyja Joshuu.

Hrgović je u punoj boljoj tjelesnoj formi, brz je, eksplozivan, oštar i tjelesno nalikuje Vladimiru Kličku. Odlučniji je nego ikad, a s ovakvim stavom, s ovakvim mentalitetom može samo napredovati nevjerojatnom brzinom. Zaista impresivno.

Veliki dio toga može zahvaliti pripremama u njemačkom Sauerlandu, kao i kondicijskom treneru Andree Ivančević koji mu je pomagao u pripremi za ovaj meč.

Hrga je danas neki drugi boksač, a s radošću i veseljem dočekali smo novog nacionalnog heroja. Boksača spremnog vratiti obožavatelje plemenite vještine i gledatelje zakucati pred TV ekrane.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića