Sport

Komentari 50

Ovako to izgleda kad finalistice Miss sporta gledaju Vatrene...

Ovako to izgleda kad finalistice Miss sporta gledaju Vatrene...

Teško je pronaći nekoga tko nije pratio utakmicu, a kad ste finalistice Miss Sporta, podrazumijeva se da ste uz ekran i pratite Vatrene. Okupile su se djevojke u Zagrebu i burno popratile Vatrene

Euforija, očaj i tuga pa opet veselje i sreća pa zabrinutost i na kraju erupcija oduševljenja! Toliko emocija u tako kratkom vremenu malo koji sport može ponuditi, kao što i malo koja stvar ovako može ujediniti Hrvatsku. Nije u subotu navečer bilo bitno tko ima kakvu člansku iskaznicu, tko je lijevi, a tko desni, tko je plavi, a tko 'bili', Hrvatska je disala za Vatrene.

Objavili smo slike slavlja iz svih većih gradova Lijepe naše, slavilo se polufinale Svjetskog prvenstva nakon drame penala i pobjede protiv Rusije, slavilo se do zore. Teško je pronaći nekoga tko nije pratio utakmicu, a kad ste finalistice Miss sporta, podrazumijeva se da ste uz ekran i pratite Vatrene. Okupile su se djevojke u Zagrebu i burno popratile Vatrene.

POGLEDAJTE GALERIJU:

 VIDI OVO: KVIZ: Koliko si dobro pogledao sinoćnju pobjedu Hrvatske!

VIDI OVO: 13 osjećaja nakon pobjede Hrvatske protiv Rusije!

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Najčitaniji članci