Sport

Komentari 14

Ovdje morate zabiti: Navijači strelicama pokazali gdje je gol

Ovdje morate zabiti: Navijači strelicama pokazali gdje je gol

Na niželigaškoj utakmici u Njemačkoj između Magdeburga i Berlinera odvijale su se tragikomične scene. Navijači su svom klubu strelicama pokazivali gdje treba zabiti

Posljednje 18. mjesto, tek 20 bodova u 25 utakmica, samo 16 postignutih golova te pet uzastopnih susreta bez zabijenog gola bili su dovoljan razlog navijačima Magdeburga da okrenu na šalu katastrofalnu sezonu svog omiljenog kluba koji muku muči s realizacijom.

O neefikasnosti četvrtoligaša govori čak 11 postignutih golova manje od pretposljednje momčadi, a zbog misterija zvanim gol vlastiti navijači odlučili su ismijati situaciju tako da su na tribini iznad gostujućeg gola postavili - strelice!

Kad god bi se nogometaši Magdeburga našli u poziciji da zabiju gol, navijači su napravili formaciju tako da su strelice usmjerili prema golu, a i od malih strelica stvorili su jednu veću kako bi svojoj momčadi olakšali posao.

Kako su se nogometaši kretali po travnjaku tako su i navijači šetali po tribini kako bi što optimalnije namjestili strelicu u smjeru gola.

Najčitaniji članci