Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Ovo je moje i Barcino vrijeme, šansa kakvu nitko ne propušta'

'Ovo je moje i Barcino vrijeme, šansa kakvu nitko ne propušta'
3

Atletico ne priznaje transfer i traži još 80 milijuna eura, ali Barcelona stvar drži gotovom pa preko svojih medijskih kanala i službeno predstavlja Antoinea Griezmanna

VIDEO

Za Barcelonu svjetski prvak Antoine Griezmann je njihov novi napadač. Atleticu su ga platili 120 milijuna eura i priča je gotova.

Iz Madrida prijete: "Igrač je 14. svibnja objavio svoj odlazak iz kluba pa vjerujemo da je ugovor potpisan prije kraja sezone i to je razlog zašto je igrač počeo tražiti zaštitu svojih prava i interesa i prije kraja ugovora".

Drugim riječima: između Blaugrane i Griezmanna postojao je predugovor potpisan prije 1. srpnja, a tada je otkupna klauzula bila 200.000.000 €.

Atletico najavljuje da će svoja prava i pravdu braniti svim sredstvima uključujući sve raspoložive sudske instance, a Barcelona... Već predstavlja Griezmanna na svojim medijskim kanalima:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Vrijeme je za novu destinaciju, došlo je moje i Barcelonino vrijeme. Putevi su nam se napokon susreli i ovo je sada naš put... Naša sudbina", govori Francuz u promotivnom spotu koji je Barca naslovila: "U životu postoji i druga šansa".

Koliko god Katalonci pucali na emocije sve u toj priči vrti oko novca, a transfer Antoinea Griezmanna s Wande Metropolitano na Camp Nou prijeti postati daleko najveća 'trakavica' ovog prijelaznog roka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...