Obavijesti

Sport

Komentari 138

'Pa Hrvatska od SP-a ne može spojiti dvije dobre utakmice'

'Pa Hrvatska od SP-a ne može spojiti dvije dobre utakmice'

Luka vjerojatno zbog svojih godina razmišlja o odlasku iz reprezentacije, vjerojatno se još želi fokusirati godinu ili dvije na klub. Ne bi mu trebalo zamjeriti ako se na to odluči, rekao je Bjelica o Modriću

VIDEO

Osječani se u Svetom Martinu na Muri pripremaju za novu sezonu, ali i oni su, kao i cijela domovina, pratili  što se događa u Kopenhagenu. Nažalost, Hrvatska je tamo porazom od Španjolske ispala s Eura.

No, naši reprezentativci su i dalje glavna tema u javnom prostoru, pogotovo nakon što je Ante Rebić na Instagramu prozvao izbornika Dalića, obrisao objavu pa onda i profil.

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska

Trener Osijeka Nenad Bjelica se već neko vrijeme spominje kao jedan od onih koji bi mogao u budućnosti zamijeniti Dalića na klupi reprezentacije, a za Sportske novosti je komentirao učinak Hrvatske na Euru. Nije pretjerano zadovoljan viđenim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ostvaren je minimalan cilj prolaska skupine, ali mislim da smo morali i mogli bolje s obzirom na ekipu koju imamo. Za mene je podatak da smo protiv Čeha istrčali 15 kilometara manje, a protiv Španjolaca 18 kilometara manje od protivnika, pokazatelj da nismo dali sve od sebe - rekao je Bjelica.

Dinamo i Rosenborg u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu prvaka

Hrvatska je napravila bizarne pogreške protiv Španjolaca. Ante Rebić je išao mijenjati kopačke nekoliko minuta prije kraja prvog dijela, a u tim trenucima su nam Španjolci zabili za 1-1. Još jedna bizarna situacija dogodila se kod trećeg gola. Dok je Gvardiol pio vodu, Španjolci su poslali dugu loptu na njegovu lijevu stranu. Ferran je bio sam i mirno zabio za 3-1. Njihove pogreške za Bjelicu nisu veliki problem, no baš kao i svi, svjestan je da reprezentacija od SP-a u Rusiji ne može odigrati dobru utakmicu.

- Slučajno su u te dvije situacije pala ta dva gola i ispalo je nespretno. Sto puta se dogodilo da igrač popije vodu ili promijeni kopačke pa ne padne gol. Možda je, doduše, ispalo nespretno da se kopačke mijenjaju pet-šest minuta prije kraja poluvremena - dok imaš dobar rezultat i braniš se, možda je u toj situaciji trebalo biti malo koncentriraniji... Ali, generalno, reprezentacija od SP-a ne može spojiti dvije dobre utakmice. Ovo Europsko prvenstvo bila je slika onoga što smo vidjeli posljednje tri godine od reprezentacije - kaže Bjelica.

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain

Izbornik Dalić ostat će na klupi reprezentacije, cilj je plasman na SP u Katar, ali sve ovisi o - Modriću. Uskoro će napuniti 36 godina, osjeti se umor, ali kada je rekao da će još vidjeti hoće li nastupiti u Kataru, zabrinuo je sve navijače. Jednostavno, Hrvatska bez ovog genijalca nije ista reprezentacija i nastat će nenadoknadiva rupa kada jednog dana ode u mirovinu. Nadamo se kako to neće biti do Katara.

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain

- Luka vjerojatno zbog svojih godina razmišlja o odlasku iz reprezentacije, vjerojatno se još želi fokusirati godinu ili dvije na klub. Ne bi mu trebalo zamjeriti ako se na to odluči jer jako je puno dao reprezentaciji i ukoliko bi odlučio da je ovo kraj za njega, za mene to ne bi bilo iznenađenje. Treba podržati svaku njegovu odluku kakva god bila. Ako je spreman igrati još godinu i pol dana za reprezentaciju, siguran sam da će igrati na vrhunskom nivou i davati sve od sebe - zaključio je Bjelica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram