Obavijesti

Sport

Komentari 96

Vuković: Nisu znali što bi kad bi prešli centar! Trener Tobola: Uh, Hajduk je u Splitu viša razina

Vuković: Nisu znali što bi kad bi prešli centar! Trener Tobola: Uh,  Hajduk je u Splitu viša razina

Znamo koliko vrijedimo, svjesni smo da smo bolji od Tobola i to smo pokazali na terenu. Kontrolirali smo utakmicu u svakom dijelu, rekao je Josip Vuković nakon Tobola

VIDEO

Jako sam sretan što su se navijači vratili, atmosfera je bila fantastična, a utakmica s naše strane solidna. Bilo je važno da ne primimo gol jer primali smo ih puno u zadnje vrijeme. Mogli smo zabiti i više, ali ovo je tek prvo poluvrijeme i s dobrim osjećajem idemo u Kazahstan, rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson nakon pobjede protiv Tobola 2-0.

VIDEO Euforija kakve dugo nije bilo u Splitu: Zadnjeg navijača testirali 10 minuta prije kraja!
VIDEO Euforija kakve dugo nije bilo u Splitu: Zadnjeg navijača testirali 10 minuta prije kraja!

- Već nakon Lokomotive rekao sam da nam treba vremena, igrači su sada dobro reagirali, pojedinci puno bolje nego za vikend, trebali su pokazati karakter. Sada se fokusiramo na Osijek i nećemo slaviti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Filip Krovinović odigrao je danas vremenski čak i iznad očekivanja, više od sat vremena.

- Odigrao je dobro i očekujem još bolje od njega jer znam njegove kvalitete. Budući da je s nama tek dva dana, nećemo previše suditi. Očekivao sam da će se umoriti ranije, ali izgledao je dosta svježe.

2. kolo Konferencijske lige: Hajduk-Tobol

Umjesto Biuka Gustafsson je krenuo s Ljubičićem, a Mlakarom više na krilu. Objašnjenje?

- Jan igra dosta na krilu u slovenskoj reprezentaciji, Tobol je jak na toj strani i on je dobro pomagao u obrani. Timski je igrač i može igrati na više pozicija. Što sam rekao Ljubičiću nakon Lokomotive? Radije bi da to ostane između nas dvojice, ali takve se stvari događaju u nogometu. Dobro je reagirao u ovoj utakmici.

Jako visoku ocjenu među hajdukovcima u veznom je redu večeras zaslužio Josip Vuković.

- Uigravamo se i dalje, ali kockice se i dalje slažu. Potrebno nam je još vremena i doći će to na svoje. Znamo koliko vrijedimo, svjesni smo da smo bolji od Tobola i to smo pokazali na terenu. Kontrolirali smo utakmicu u svakom dijelu, svjesno kratko prepustili im loptu, a oni nisu znali što bi s njom kada bi prešli centar, zgusnuli smo i kontrirali - rekao je Vuković.

- Osijek? Prava je momčad, ali mi smo još bolji, nadam se.

A nakon Osijeka pa, vjerujemo, egzekucije u Kazahstanu, Hajduku se smiješi Žilina koja je s 3-1 slavila na Cipru kod Apollona.

2. kolo Konferencijske lige: Hajduk-Tobol

Trener Tobola Aleksandr Moskalenko:

- Želim čestitati Hajduku na izvanrednoj pobjedi. Nismo uspjeli sastaviti igru ni u obrani, ni u napadu. Hajduk je na krilima Torcide igrao znatno bolje. Kod nas u Kazahstanu razina nogometa nije na ovoj razini. Imamo malo iskustva ovakvih utakmica. Mislim da je to presudilo. Kada se nama u Kazahstanu dogodi greška kao kod prvog pogotka, mi to ispravimo, a u ovakvim utakmicama to nije moguće - rekao je.

POGLEDAJTE SLOW MOTION SNIMKU ČETVRTFINALA ARMAGEDONA 2:

- Svima je jasno da se rezultat gleda nakon dvije utakmice. Mirno ćemo sve analizirati i pripremiti se za idući tjedan. Kod nas postoji uzrečica kada se igra na domaćem terenu, da može i zid igrati umjesto igrača. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu