Obavijesti

Sport

Komentari 73

Pantić: Hrvatska je za nas velesila, koliko god je mrzili

Pantić: Hrvatska je za nas velesila, koliko god je mrzili
1

"'Vatreni' su tehnički i taktički potkovani, psihološki stabilni, puni samopouzdanja. Imaju prepoznatljiv nacionalni naboj. I zato je velesila ma koliko je god mi mrzili"

VIDEO

Srpski su mediji dosta prostora posvetili hrvatskom porazu od Španjolske, jer suparnik smo im u kvalifikacijama za SP. Beogradski Blic u donosi naslov ”Kako je Rakitić “izbacio” Hrvate”. U nastavku piše: 

- Da su “vatreni” poveli u toj 59. minuti, veliko je pitanje da li bi li se sada spremali za povratak kući. I Slaven Bilić se uhvatio se za glavu, znao je da je velika prilika otišla u nepovrat, jer da su dali gol, , Hrvati bi uišli u četvrtfinale.”

Milojko Pantić, poznati TV komentator, u kolumni za telegraf.rs napisao je:

- “Vatreni” su tehnički i taktički iznimno potkovani, psihološki stabilni, puni samopouzdanja. I konačno, Hrvati imaju prepoznatljiv nacionalni naboj. To je ono što Srbija nema, ni na travnjaku, ni na tribinama, a što naš izbornik Siniša Mihajlović pokušava uspostaviti pogrešnim načinom, sa zajedničkim pjevanjem himne. I zato je Hrvatska za nas velesila ma koliko je god mi mrzili. A to je važno znati prije jesenskog početaka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu”, piše Pantić koji je posebno oduševljen Lukom Modrićem:

- Taj “mali čarobnjak” posebna je vrijednost hrvatske reprezentacije. Takvog igrača mi nemamo još od vremena Piksija Stojkovića.”

Kurir se već polako bavi prijateljskom utakmicom između Srbije i Irske, 15. kolovoza u Beogradu. Tako je izbornik Mijhajlović za tu utakamicu pozvao Vladimira Stojkovića, vratara Partizana.

- Presretan sam, što drugo reći. Rekao sam izborniku da sam za Srbiju uvijek spreman i da ću se uvijek odazvati - rekao je Stojković.

Irce će u Beogradu sa klupe voditi Giovanni Trapattoni.

- Imam ugovor još dvije godine i nadam se da će većina ovih igrača sa EP-a ostati - rekao je Trapattoni za Sportski žurnal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka