Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
20 komentara

'Partijao sam s ljudima, a onda orgijao s njihovim majkama...'

Bio sam bolestan i nisam znao zašto je to tako. Mnogim djevojkama sam čak kupio automobile, rekao je Mike Tyon koji danas pak živi ipak nešto smirenijim životom...

Foto: Instagram
20 komentara

Jedan od najboljih, ali i jedan od najosebujnijih boksača svih vremena. To je sve Mike Tyson. Čovjek je dominirao u ringu, ali i u privatnom životu. Bacao bi ljude po ringu, a onda bi poslije otišao na party, uživao u spolnim odnosima, alkoholu i kokainu. Plivao je u novcu i porocima, živio raskalašenim životom, a onda bankrotirao.

Tyson je bio u nizu od čak 37 pobjeda zaredom, a onda ga je 1990. prizemljio Buster Douglas u jednom od najvećih iznenađenja ikada u povijesti boksa. No Mike je tada bio u svemu, samo ne u boksu. U meč je došao potpuno iscrpljen od droge i alkohola, a večer prije preminuo mu je otac.

Foto: Calimero Sport

I unatoč brojnim porocima, vratio je naslov i bio nepobjediv u teškoj kategoriji sve do 1996. kada ga je svrgnuo Evander Holyfield. Brojni opijati su ga koštali, bio je to kraj njegove uspješne karijere.

Tyson se umirovio 2005. godine, a u međuvremenu je stigao bankrotirati i opet se obogatiti. Ponosni je proizvođač marihuane na svome ranču u Kaliforniji, a s njim nikada nije dosadno. Svaki tjedan u svojem podcastu objavi nešto zanimljivo, a ovaj put je opisao kako su izgledale raskošne zabave na kojima se orgijalo, drogiralo, tko zna što sve ne.

Foto: schreenshot 433 Instagram

- U mladosti sam bio prava zvijer s novcem. Razbacivao sam se na sve strane, partijao sam sa ljudima i j*****o im majke, sestre, rodice u istom trenutku. Bile su to lude orgije. Bio sam bolestan i nisam znao zašto je to tako. Mnogim djevojkama sam čak kupio automobile - opisuje nam Mike svoje ludosti iz mladosti. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Na svu sreću, životne okolnosti natjerale su ga da prestane s takvim životom, jer da je nastavio, pitanje je bi li doživio 53. U međuvremenu se povukao iz javnosti i posvetio stabilizaciji svog bankovnog računa koji je bio u blokadi. U tome je i uspio...

Naši partneri pišu
Message