Obavijesti

Sport

Komentari 79

Pašalić: Bolje da naletimo na dinamovce dok su još umorni

Pašalić: Bolje da naletimo na dinamovce dok su još umorni
1

Četiri derbija u 18 dana su nešto najbolje za gledatelje, a nama dodatni motiv da se pokažemo te da u Kup ogledu s Dinamom izborimo prolaz dalje, rekao je Pašalić...

VIDEO

Pakleni ritam očekuje Hajduk u završnici jesenskog dijela sezone, u 18 dana prosinca odigrat će tri utakmice s Dinamom, a u međuvremenu i derbi s Rijekom. No mlada nada ''bilih'' Mario Pašalić ne smatra kako je to nepovoljan raspored.

- Četiri derbija u 18 dana su nešto najbolje za gledatelje, a nama dodatni motiv da se pokažemo, da izborimo pozitivne rezultate u prvenstvu, te da u Kup ogledu s Dinamom izborimo prolaz dalje. Kad bolje razmislim, ako želimo osvojiti Kup, moramo naići na njih prije ili kasnije. Bolje onda prije, dok su oni još umorni od europskih obaveza – kaže Pašalić, koji je s dva gola presudio zadnji derbi.

- Neka se tako i nastavi, neka Sv. Nikola ove godine nešto ranije donese poklone. Uostalom, pokazali smo u ovoj sezoni da se znamo nositi s njima.

Slično razmišlja i njegov mlađi kolega, sretni strijelac iz Koprivnice Josip Bašić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sretan sam zbog gola i dobre igre, no nije to ni upola koliko mogu. Ipak zbog ozljede nisam trenirao skoro pola godine – kazao je mladi strijelac koga neki uspoređuju sa Srnom, a drugi s Lahmom.

- Srna mi je draži, ipak je on naš...

Mladi Bašić prošao je pravu kalvariju, godinu dana liječio je ozljede i dočekao priliku kod Tudora. No svjestan je da će se morati i dalje dokazivati.

- Nema šanse da ću se umisliti. Svjestan sam da je ispred mene još dosta toga. Uostalom, još dvije godine sam junior, ako i ne budem puno igrao za prvu momčad, igrat ću za juniore, jer mi je važan kontinuitet nastupa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener