Obavijesti

Sport

Komentari 12

Pašalić i Atalanta s igračem više ispali iz Kupa, Juve se provukao

Pašalić i Atalanta s igračem više ispali iz Kupa, Juve se provukao

U 79. minuti Fiorentina je ostala s igračem manje, jer je Lucas Martinez Quarta dobio drugi žuti karton. No, gosti su i brojčano inferiorni došli do pobjedničkog pogotka u trećoj minuti sučevog dodatka, a postigao ga je srbijanski branič Milenković

VIDEO

Nogometaši Fiorentine plasirali su se u polufinale Kupa Italije pobijedivši Atalantu sa 3-2 u četvrtfinalnom dvoboju odigranom u Bergamu u četvrtak.

Pokretanje videa...

Pašalić ugostio djecu iz Kaštela u Bergamu VIDEO

Poljak Krzysztof Piatek u 9. minuti je doveo Fiorentinu u vodstvo pogotkom iz kaznenog udarca. Izjednačio je Zappacosta u 30. minuti, a vodstvo Atalanti donio je Boga u 56. minuti. U 71. minuti domaći vratar Musso je obranio Piatekov udarac s bijele točke, ali je Poljak odbijenu loptu poslao u mrežu i izjednačio na 2-2.

Italian football Coppa Italia match - Atalanta BC vs ACF Fiorentina

U 79. minuti Fiorentina je ostala s igračem manje, jer je Lucas Martinez Quarta dobio drugi žuti karton. No, gosti su i brojčano inferiorni došli do pobjedničkog pogotka u trećoj minuti sučevog dodatka, a postigao ga je srbijanski branič Nikola Milenković.

Italian football Coppa Italia match - Atalanta BC vs ACF Fiorentina

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić bio je u početnoj postavi domaće momčadi, a zamijenjen je u 74. minuti.

Fiorentina će u polufinalu igrati protiv Juventusa koji je u kasnijem terminu uz puno sreće slavio protiv uvijek neugodnog Sassuola (2-1).

Juve je poveo već u trećoj minuti golom Paula Dybale, ali sjajni Sassuolo nije se predavao. Nisu se povukli, nadigravali su se s domaćinom i to im se isplatilo u 24. minuti kada je Traore izjednačio na 1-1.

Coppa Italia – Quarter Final - Juventus v U.S. Sassuolo

Bio je to sjajan susret s puno prilika i udaraca. Juventus je imao čak 20 pokušaja, gosti 16, ali na novi gol, ujedno i odlučujući, čekali smo do 88. minute.

Stara dama u tome periodu je prijetila i bolje izgledala, no do pobjedničkog gola došla je poprilično sretno. Dušan Vlahović prošao je po lijevoj strani, ušao u kazneni prostor i ubacio u sredinu tražeći nekoga od suigrača, ali pogodio Tressoldija od kojeg se lopta sretno odbila u mrežu. Slavlje je moglo početi. 

Inače, utakmica između Fiorentine i Juventusa bit će posebno vatrena za Dušana Vlahovića. Krajem siječnja stigao je u Torino iz Firenze za 70 milijuna eura. Navijači Fiorentine su ga izvrijeđali i prozvali izdajicom jer je isforsirao transfer, a predsjednik kluba napao da je klub ostavio na cjedilu. Odlazak mu nisu zaboravili, rane su još svježe, a sada će se susresti protiv njega u polufinalu Kupa. 

Drugi polufinalni par čine Milan i Inter. 

Bilbao i Valencia remizirali

U prvoj utakmici polufinala španjolskog Kupa kralja Athletic i Valencia su u Bilbau odigrali 1-1 (1-0).  

Baskijska momčad je povela u 37. minuti pogotkom Raula Garcije. Od zadnje minute prvog dijela Valencia je imala igrača manje zbog isključenja Maxija Gomeza. No, u 65. minuti je Hugo Duro postigao izjednačujući pogodak za goste.

Uzvratna utakmica je na rasporedu 2. ožujka u Valenciji.

U drugom polufinalnom paru Betis je u srijedu slavio sa 2-1 na gostovanju kod Rayo Vallecana, a uzvrat u Sevilli bit će odigran 3. ožujka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu