Obavijesti

Sport

Komentari 8

Pašalić slavio pobjedu na klupi, Čolak promašio penal u porazu

Pašalić slavio pobjedu na klupi, Čolak promašio penal u porazu
1

Golom koji je neodoljivo podsjetio na onaj čuveni Van Bastena Antonio Čolak zaludio je navijače Darmstadta, no ovu nedjelju nije imao razlog za veselje na gostovanju u Mainzu

VIDEO

Dva tjedna nakon što je zabio dva gola u bundesligaškom debiju, od čega jedan vanbastenovski, Antonio Mirko Čolak nije se proslavio u utakmici svog Darmstadta. Hrvatski napadač nije realizirao penal u porazu na gostovanju kod Mainza 2-1.

Poprilično neuspješnim nedjeljnim nastupima hrvatskih nogometaša u ligama "petice" priključio se mladi krilni veznjak Josip Brekalo upisavši treći bundesligaški nastup od 63. minute domaćeg poraza Wolfsburga od Leipziga 1-0 koji je napredovao do trećeg mjesta ljestvice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Više sreće nije imao ni reprezentativac Duje Čop koji je igrao do 64. minute i zaradio žuti karton zbog rasprave sa sucem u porazu njegova Sportinga protiv Valencije na domaćem terenu (2-1). Sporting je sa sedam bodova u zoni ispadanja, na 18. mjestu.

Nedjeljni program osmog kola Serie A zaključili su Chievo i Milan utakmicom u Veroni u kojoj su "rossoneri" slavili 3-1 golovima Juraja Kucke, Mbayea Nianga i autogolom Darija Dainellija. Mario Pašalić utakmicu je odgledao s klupe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu