Obavijesti

Sport

Komentari 42

Pašalić zabio za Ligu prvaka, Inter preživio u velikoj drami

Pašalić zabio za Ligu prvaka, Inter preživio u velikoj drami
1

Inter je u neviđenoj drami na Giuseppe Meazzi pobijedio Empoli 2-1. Slavila je i Atalanta što znači da su se za dva kluba plasirala u Ligu prvaka dok je bez nje ostao Milan

VIDEO

Juventus, Napoli, Atalanta i Inter će iduće godine igrati Ligu prvaka! Milan kao peti i Lazio kao osvajač kupa idu direktno u Europsku ligu dok će Roma u kvalifikacije kao šestoplasirana.

Iz lige su ispali Chievo, Frosinone i Empoli dok se u posljednjem kolu od ispadanja spasio Udinese Igora Tudora pobjedom na gostovanju kod Cagliarija 2-1. Sukus je to dramatičnog posljednjeg kola Serie A.

Inter je u neviđenoj drami na Giuseppe Meazzi pobijedio Empoli 2-1. Poveo je preko Keite u 51. minuti da bi Traore izjednačio u 76. Nainggolan je pet minuta kasnije pogodio za novo vodstvo, a od tog trenutka Luciano Spaletti ni sam ne zna kako je njegova momčad preživjela te se uspjela kvalificirati u Ligu prvaka.

Marcelo Brozović zabio je minutu i pol do kraja za 3-1, ali gol mu je poništen jer je u kontri Keita napravio faul na golmanu Empolija Dragowskom, koji se vraćao na svoj gol nakon kornera pred suparničkim golom. Za to je dobio crveni karton.

Samir Handanovič ostvario je briljantnu obranu nekoliko trenutaka prije posljednjeg sučevog zvižduka i kada je Luca Banti odsvirao kraj Inter je počeo slaviti teško izboren plasman u Ligu prvaka, a Empoli ispadanje u niži rang Serie B.

Mario Pašalić zabio je treći, ujedno i posljednji gol Atalante u pobjedi nad Sassuolom 3-1. Ako je netko zaslužio Ligu prvaka ove sezone onda je to Atalanta, koja je završila na trećem mjestu sa 77 zabijenih golova. Totalno napadački Gasperinijev nogomet isplatio se i Atalanta je sezonu završila kao najefikasnija momčad.

Sassuolo je poveo preko Berardija u 19. minuti, Zapata je izjednačio u 35. minuti. Gomez je povisio na 2-1 u 53. minuti, a Pašalić je postigao konačni u 65., tri minute nakon što je ušao u igru.

Milan je u pravoj ratničkoj utakmici ostvario pobjedu na gostovanju kod SPAL-a i napravio sve što je u njegovoj moći da izbori Ligu prvaka. No, niti ove sezone neće igrati elitno europsko natjecanje.

Calhanoglu je zabio u 18., Kessie u 23., a smanjio je Vicari u 28. Fares je izjednačio u 53. dok je konačnih 3-2 postavio Kessie iz penala.

U ranijem terminu Sampdorija je pobijedila Juventus 2-0, a Torino je savladao Lazio 3-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani