Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Paul Gascoigne ponovno mora na rehabilitaciju

Sun piše da se bivši slavni nogometaš Paul Gascoigne ponovo prijavio u rehabilitacijsku kliniku zbog odvikavanja od alkohola i depresije

AFP
Video: AFP
0 komentara

Samo nekoliko tjedana nakon što je se odjavio iz psihijatrijskog odjela bolnice St. George u Durhamu, Gascoigne je ponovo završio na odvikavanju. Ovoga puta 40-godišnji Gascoigne prijavio se u slavnu kliniku Priory u zapadnom Londonu gdje se 1998. godine također liječio od ovisnosti o alkoholu.
- Pitao sam ga što radi ovdje i rekao mi je da je na čišćenju, ali da bi trebao izaći uskoro. Izgledao je nekako krhko i mršavo, ali opet ne u tako lošem stanju s obzirom na sve što mu se događalo proteklih mjeseci - rekao je jedan od pacijenata u klinici.
Bivši legendarni engleski nogometaš proveo je nedavno dva tjedna u bolnici na psihijatrijskom promatranju zbog lošeg mentalnog stanja i sumnje u pokušaj samoubojstva.
Engleski mediji zabilježili su brojne ispade popularnog “Gazze” u posljednje vrijeme, kao što su spavanje u liftu u pijanom stanju, odbijanje plaćanja taksi usluge i bijeg od policije.

Naši partneri pišu
Message