Obavijesti

Sport

Komentari 25

Pavlek: Proračun je manji za 3 mil. kn, mi pokrivamo 75 posto

Pavlek: Proračun je manji za 3 mil. kn, mi pokrivamo 75 posto
6

Zahvaljujući povoljnoj vremenskoj prognozi i ugledu koji u svijetu ima sljemenska utrka, dobili smo "zeleno svjetlo" od FIS-a, rekao je direktor utrke Vedran Pavlek

VIDEO

Nije nam bilo svejedno jer smo 26. prosinca tijekom inspekcije FIS-a imali tek 20 posto potrebne količine snijega. No zahvaljujući povoljnoj vremenskoj prognozi i ugledu koji u svijetu ima sljemenska utrka, dobili smo "zeleno svjetlo", rekao je direktor utrka Svjetskog kupa na Sljemenu, Vedran Pavlek.

Pokretanje videa...

Sanjin Strukić/PIXSELL VIDEO

Sve je spremno za jubilarno deseto izdanje VIP Snježne kraljice. Prvo su na redu dame. Zagreb će 4. siječnja ugostiti najbolje slalomašice svijeta, a dva dana kasnije niz sljemensku padinu spustit će se najbolji slalomaši svijeta.

- Već danas selimo dio od 34 snježna topa s Crvenog na Zeleni spust, potom i na Plavi spust i Činovničku livadu, kako bismo mogli pripremiti sve za trening i otvoriti dio za građanstvo. Nadamo se kako ćemo do sljedećeg izdanja 2016. godine napraviti novo akumulacijsko jezero kako bismo riješili nedostatak vode - dodao je Pavlek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Snježna kraljica prošle je sezone dobila 24,5 milijuna kuna iz proračuna. Ove godine taj je iznos umanjen za tri milijuna kuna.

- Mi 75 posto tog iznosa pokrivamo iz komercijalnih izvora, TV prava i ulaznica, a Grad Zagreb daje nam 25 posto - kazao je Pavlek.

Snježnu kraljicu pratit će oko 500 novinara , domaćih i stranih, dok TV signal uživo ide u 25 zemalja svijeta.

Sanjin Strukić/PIXSELL
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića