Obavijesti

Sport

Komentari 6

Pavlovićeva pripema za derbi: Bioenergijom protiv Celjana...

Pavlovićeva pripema za derbi: Bioenergijom protiv Celjana...
5

Uvijek su protiv njih posebne utakmice, a pogotovo kad nam je ovako važno kao danas, kaže Domagoj Pavlović. PPD Zagreb (19.00) igra utakmicu sezone

VIDEO

Bio sam premali kad su Zagreb i Celje igrali one svoje antologijske utakmice, pamtim ih samo kroz maglu, ali i danas su ogledi s Celjem posebne utakmice. Osjeti se drukčiji naboj, pravi je to rivalitet, kaže Domagoj Pavlović.

U večerašnjih 60 minuta stat će cijela europska sezona PPD Zagreba. Za prolazak u osminu finala Lige prvaka PPD Zagrebu treba pobjeda Vardara u Skoplju protiv Kristianstada, ali i domaća pobjeda od tri razlike protiv Celja u Areni.

- Da, ali ako primimo manje od 28 golova, dovoljno nam je i dva razlike - ispravio nas je Pavlović, igrač koji je u drugom dijelu sezone promijenio “krvnu sliku” momčadi.

Dok se prošlog ljeta pripremao za Olimpijske igre, Pavle - kako ga zovu suigrači - ozlijedio je rame. Ponovno. Stara je to ozljeda, a pauza je bila duga. Sve do veljače oporavljao se jedan od najvećih pehista hrvatskog sporta.

- Uvijek ispadne da se ozlijedim uoči velikih turnira, ali eto... Očito je negdje tako zapisano, ja se držim one da nakon kiše dolazi sunce, valjda me sad čekaju lijepe stvari. Još sam dovoljno mlad, za sve ima vremena - uvjeren je Domagoj, koji će za 12 dana proslaviti 24. rođendan.

Igra već više od mjesec dana, ali strah od obnavljanja ozljede nije nestao. Jedanput mu se to već dogodilo s ramenom.

- Ima li malog straha? Ma ima velikog! Kad utakmica krene, zaboravim ja na to, ali problem je što me bol svako malo podsjeti. Kod nekih težih šuteva, u nekim situacijama, bol se javlja i dalje. Iskreno, više se ne bacam na glavu kao prije, takav ću vjerojatno opet biti tek sljedeće sezone - priznao je samokritični Pavlović.

Mjesecima je krvavo radio, u teretani, u dvorani, sam, s momčadi, odradio je stotine terapija... I tako već treći put. Otišlo je koljeno, zatim rame prvi put, pa rame drugi put. I zato je iznimno oprezan.

- Nisam ja još završio s terapijama. I dalje ponekad odem odraditi poneku, a idem i na masaže. Sve kako bih se vratio na sto posto, jer zasad sam još daleko od toga - kazao je Domagoj, koji uz sve ide i na malo drukčije tretmane.

- Idem na bioenergiju. Često odem, uvijek kad imam neki problem. Čvrsto vjerujem u to, kad god me nešto muči, pokušavam problem riješiti i na taj način. Mojoj sestri bioenergetičar je skinuo dioptriju, s 3,5 pala je na nulu, to sam vidio na svoje oči. Uvjeren sam da bioenergija pomaže u svakom smislu, pogotovo u psihičkom - kazao je Pavlović.

Trener s tim nema problema.

- Idem i kod gospodina Mire Raguža, također bioenergetičara. Trener Ivandija, naravno, zna za to i nema ništa protiv - dodao je Zagrebov broj 94.

Sva moguća energija trebat će Zagrebu večeras, pa tako i Pavlovićeva bioenergija...

- Uvjeren sam da ćemo uspjeti! Ovo je utakmica u kojoj možeš jako puno dobiti, a izgubiti možeš sve. To je utakmica sezone, moramo biti pravi!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener