Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Šok za Lanu: Ozlijedila se na prvom treningu i propušta ZOI

U četvrtak je napravljena magnetska rezonancija i utvrđena je skoro potpuna ruptura križnog ligamenta, parcijalna ruptura medijalno kolateralnog ligamenta i nagnječenje roga medijalnog meniska

Foto: hrvatski skijaški savez
36 komentara

Trebali su joj ovo biti najljepši dani u mladoj skijaškoj karijeri, no umjesto toga već na prvom treningu šok, tuga i nevjerica... Lana Zbašnik (18) ozlijedila je koljeno i za nju su nažalost Olimpijske igre u Pyeongchangu završene. Lana je tijekom prvog treninga veleslaloma u Yongpyongu u srijedu u jednom zavoju osjetila bol u desnom koljenu nakon što ju je udarac skijom u skiju povukao malo unazad. 

U četvrtak je napravljena magnetska rezonancija i utvrđena je skoro potpuna ruptura križnog ligamenta, parcijalna ruptura medijalno kolateralnog ligamenta i nagnječenje roga medijalnog meniska.

Na žalost takva ozljeda znači da su za Lanu Olimpijske igre završene. U nedjelju se vraća u Hrvatsku gdje će u ponedjeljak obaviti dodatne pretrage kod liječnika Hrvatskog skijaškog saveza dr. Miroslava Hašpla kako bi se odlučilo o daljnjem liječenju.

Tema: Zimske olimpijske igre 2018.

Message