Obavijesti

Sport

Komentari 30

Čačić potvrdio: Teška ozljeda Marka Pjace! Je li nešto puklo?

Čačić potvrdio: Teška ozljeda Marka Pjace! Je li nešto puklo?
1

Juventusov je ofenzivac u posljednjih 12 mjeseci doživio dvije teške ozljede, a danas je u Tallinnu stigla nova. Još nije poznata konačna dijagnoza, no talijanski mediji pišu da je riječ o lijevom koljenu

VIDEO

Iako je u Estoniji viđen jedan od najsramotnijih poraza Hrvatske (3-0), jednako toliko nas je i šokirala nova ozljeda Marka Pjace.

Juventusov ofenzivac je u posljednjih 12 mjeseci doživio dvije teške ozljede, a danas je u Tallinnu stigla nova. Još nije poznata konačna dijagnoza, no talijanski mediji pišu da je riječ o lijevom koljenu.

Pjaca je na sredini terena stradao u jednom duelu.

VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjećamo, u ožujku prošle godine pukla mu je ključna kost, no tada igrač Dinama uspio se oporaviti za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Pehovi su se nastavili i u Juventusu gdje je zbog infrakcije fibule morao pauzirati tri mjeseca. I taman kad se počeo vraćati u momčad te napredovati, došli su mu novi problemi.

Prve službene informacije i dalje se čekaju, a sve će se znati sutra nakon što Marko odradi magnetsku rezonancu.

- Bili su vrlo teški uvjeti za igru, posebno je težak bio teren. I to je sigurno jedan od razloga zašto Hrvatska nije bila na željenoj razini. Osjetio sam kako se naši tehnički dotjerani igrači ne snalaze najbolje u takvim uvjetima - rekao je poslije utakmice Ante Čačić, pa dodao:

- Ozljeda Marka Pjace je bio valik udarac za cijelu momčad, a čini se da je riječ o ozbilnjnijoj ozljedi. Nitko ne voli poraze, ali ako oni stignu, najbolje da dođu u prijateljskoj utakmici. Čestitam Estoniji, bila je to uvjerljiva pobjeda. Posebice s rezultatske strane - rekao je Ante Čačić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu