Obavijesti

Sport

Komentari 11

Pep: Cavsi su '16. uspjeli, mi još možemo izgubiti naslov...

Pep: Cavsi su '16. uspjeli, mi još možemo izgubiti naslov...
1

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola vjeruje da njegova momčad još uvijek može prokockati prednost od 13 bodova na domaćoj tablici i izgubiti naslov prvaka...

VIDEO

Manchester Cityju potrebno je samo šest bodova u posljednjih šest utakmica kako bi osigurali naslov prvaka Premier lige, ali trener Guardiola priznaje da bi im ovaj pritisak mogao presuditi.

Manchester United im se može približiti na sedam bodova, ako City u subotu upiše poraz kod Tottenhama na Wembleyu, a momčad Josea Mourinha dan poslije pobijedi zadnje plasiranu momčad WBA na Old Traffordu i Bournemouth u srijedu.

City je poražen tri utakmice zaredom. Dva puta od Liverpoola u četvrtfinalu Lige prvaka i između toga od Uniteda u prvenstvu.

Iako mnogi vjeruju da je nemoguće da City prokocka prednost od 13 bodova ispred Uniteda, Pep Guardiola je oprezan i ističe da je sve moguće navodeći Real Madrid kao primjer. Madriđani su u sezoni 03/04 izgubili šest od zadnjih sedam utakmica prvenstva i tako prednost od jednog boda nad Valencijom zamijenili četvrtim mjestom na tablici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naravno da se može dogoditi, uvjeravam vas. Real Madrid je prije nekoliko godina izgubio šest utakmica zaredom i ostao bez naslova. Tako da, naravno da se može dogoditi, bez sumnje. 

Nakon dva poraza Guardiola zabrinut: Možda sam ja kriv...
Nakon dva poraza Guardiola zabrinut: Možda sam ja kriv...

- Oni [igrači] to znaju. Nije im potrebno naglašavati. Naravno da se može dogoditi. U nogometu, u sportu - sve je moguće. U 2016. godini se dogodilo nešto što se nije dogodilo nikad prije. U NBA finalu, jedna je momčad preokrenula 3-1 rezultat. Cleveland Cavaliers preokrenuli su protiv Golden State Warriorsa na 4-3. Pobijedili su tri utakmice zaredom, u sportu ništa nije nemoguće.

Ipak, Pep se nada da će njegova momčad izdržati pritisak.

- Sve je u našim rukama, ne ovisimo ni o kome, i to je dobro. Imamo šest utakmica, a moramo pobijediti dvije i s tim ćemo krenuti odmah [protiv Spursa].

Bolna odgoda: United je 'ukrao' proslavu naslova kod Cityja...
Bolna odgoda: United je 'ukrao' proslavu naslova kod  Cityja...

Svoje je igrače upozorio, jer vjeruje da će United slaviti u svojih šest susreta.

- Vjerujem da će United osvojiti puno bodova. U dobroj su formi i imaju izvrsne igrače, zbog čega mislim da će pobijediti u svih šest utakmica. Zato mi moramo svoje odraditi onako kako smo to radili cijelu sezonu. Moramo pobjeđivati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu