Obavijesti

Sport

Komentari 29

Pep Guardiola poziva mlade igrače da pokažu svoj talent

Pep Guardiola poziva mlade igrače da pokažu svoj talent
3

Projekt 'Chance' za 2012. godinu jedinstvena je globalna potraga za nogometnim talentima koji će im omogućiti da cijelom svijetu pokažu svoje igračko umijeće

VIDEO

Trener Barcelone Pep Guardiola predstavlja 'Chance' za 2012. godinu - jedinstvenu globalnu potragu za nogometnim talentima koja daje priliku mladim nogometašima amaterima iz cijelog svijeta da se dokažu na elitnoj pozornici i dignu svoju igru na najvišu razinu.

Stvoren da podrži talentirane mladiće koji trenutno nisu u profesionalnom sportu,program 'Chance' će pružiti mladim nogometašima priliku da treniraju i igraju u najboljim sportskim dvoranama u svijetu nogometa, prikazujući svoje vještine pred elitnim trenerima i mentorima, da razviju i poboljšaju svoj talent sa jednim ciljem: da budu zapaženi.

'Chance' je prvi put lansiran 2010. godine, i dosad je dala priliku tisućama talentiranih nogometaša da sudjeluju trenirajući na najvišem nivou. Ovogodišnji program daje garanciju da će biti najglobalniji i najkompetitivniji dosad.

Nogometaši iz 55 zemalja diljem svijeta će sudjelovati u 'Chance' probama u tijeku 2012. Najboljih 100 igrača iz tih proba, promatrani od strane vrhunskih Nike trenera, će otputovati na globalno finale koje će se održati u slavnoj akademiji za mlade nogometnog kluba Barcelona, u Barceloni u Španjolskoj.

Najboljih 16 nogometaša iz globalnog finala biti će odabrani od strane Nike-a da iskuse ultimativan nogometni program kao nagradu; probnu četverotjednu turneju u kojoj će zaigrati protiv nekih od najrenomiranijih svjetskih momčadi nogomtenih škola koje uključuju Manchester United i Juventus.

Igrači će živjeti život elitnog nogometaša i trenirati u najboljim sportskim dvoranama, motreni klupskim trenerima i skautovima. Zlatna prilika da budu primjećeni i osvoje profesionalni ugovor.

Igrači mogu prijaviti sebe i svoje momčadi tako da naprave 'momčadsku stranicu' na facebook aplikaciji 'Chance', koja se nalazi na Nike 'Chance' facebook stranici. Nakon toga Nike skautovi će odabrati koje će momčadi posjetiti i gledati ih kako igraju, sa naglaskom na uočavanju talentiranih pojedinaca i nagrađujući ih ulaskom u državno finale zemalja iz kojih dolaze.

Pep Guardiola, globalni ambasador projekta 'Chance' i manager FC Barcelone, poručuje: 

- 'Chance' daje šansu mladim igračima diljem svijeta da pokažu svoj talent i razviju vještine na globalnoj pozornici. Program proslavlja igrače sa strašću za igrom i najboljom tehnikom, dajući im priliku da budu uočeni i iskoriste svoj potencijal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima