Obavijesti

Sport

Komentari 56

Pepe "polomio" i našeg Luku, u Realu su se hvatali za glavu

Pepe "polomio" i našeg Luku, u Realu su se hvatali za glavu
3

Pepe je žestoko startao na Luku Modrića, a svi u Realu primili su se za glavu. Do Luke su dotrčali i klupski liječnici, srećom, Modrić se pridigao te nastavio trening

VIDEO

Nakon što je oštrim startom nagazio na Ronaldov gležanj, Pepe je pronašao novu žrtvu na treningu. Španjolska Marca piše kako je Portugalac žestoko startao na Luku Modrića , a svi u Realu primili su se za glavu. Do Luke su dotrčali i klupski liječnici, srećom, hrvatski veznjak se pridigao i nastavio trening koji je odradio do kraja.

Video još nismo uspjeli dobiti, no ispod teksta imate video u kojem Pepe gazi na Ronalda. Slično je vjerojatno prošao i naš veznjak.

U Realu su posebno osjetljivi na Modrića , koji se ozlijedio prošle sezone i propustio je veći dio utakmica. U tom razdoblju Real nije bio ista momčad, a mnogi navijači španjolskog kluba, da moraju birati, radije bi da se ozljedi Ronaldo nego hrvatski reprezentativac. To su i pokazali u velikoj anketi na kraju prošle sezone u kojoj su se izjasnili da su prije za opciju Ronaldovog napuštanja kluba nego Modrićevog.

Modrić je odradio trening do kraja, a dan prije, otišao je ranije jer je iz prve pogodio prečku. Kad si nogometni genijalac, imaš privilegiju da odeš i ranije u svlačionicu. Tako je Rafa Benitez na treningu u utorak postavio lopte na 16 metara na kraju treninga. Onaj tko pogodi prečku, može ići. Luka ju je pogodio iz prve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No Odegaard, Arbeloa i Jese dosta su se mučili.

- Ne brinite momci, donijet ćemo vam nešto za jesti. Vidimo se na večernjem treningu - bili su samo neki od komentara ostalih Realovih igrača koji nisu imali problema.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu