Obavijesti

Sport

Komentari 53

Pepe: U Realu su mi okrenuli leđa, a dao sam mu krv i znoj

Pepe: U Realu su mi okrenuli leđa, a dao sam mu krv i znoj
1

Ne želim ga kriviti jer ima spektakularne rezultate s klubom. Ali kod Zidanea mnoge stvari ne mogu shvatiti. Nije mi jasno zašto sam nestao iz momčadi odjednom, požalio se Pepe

VIDEO

Real Madrid je ove sezone pokorio nogometni svijet. Drugu godinu zaredom osvojio je Ligu prvaka, prvi put nakon sezone 2011/12 osvojio je i Primeru. 

Sada je vrijeme za druge izazove, nova sezona će vrlo brzo, a samim time i nove ambicije. Jedno je sigurno - Real će biti vrlo aktivan na tržištu ove sezone. Rješavat će se nekih starih igrača, nadomjestit će ih novima, a možda nikne i neko novo ime iz akademije. No, odlazak nekih nogometaša je siguran kao smrt.

A to su Fabio Coentrao, James Rodriguez, vrlo vjerojatno i Alvaro Morata te Pepe. Portugalac je odlučio napustiti 'kraljeve' premda mu je Florentino Perez ponudio jednogodišnji ugovor. Shvatio je to kao svojevrsnu uvredu.

- Nisam se pozdravio s trenerom. I on i klub su znali da odlazim prije nego što sam otišao. Htio sam ugovor na dvije sezone, ali oni ne misle tako - požalio se Pepe pa dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne želim ga kriviti jer ima spektakularne rezultate s klubom. Ali kod Zidanea mnoge stvari ne mogu shvatiti. Nije mi jasno zašto sam nestao iz momčadi odjednom. Pa, bolji odnos sam imao s Benitezom. Bar je bio iskren prema meni.

Za kraj je prokomentirao situaciju kada je bio optužen za utaju poreza.

- Da, bio sam optužen za utaju poreza. Klub onda nije stao uz mene. Znali su da mi je teško, ali nitko nije stao uz mene. Sve sam dao Realu, krv i znoj. To svaki navijač mora znati. Znam da su oni uz mene i zato im hvala na svemu.

Pepe ima 34 godine, ali za njega su zainteresirani neki velikani. PSG i Inter su mu spremni ponuditi dvogodišnji ugovor. Portugalac je u Madridu proveo deset godina i osvojio 13 trofeja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu