Obavijesti

Sport

Komentari 38

Pepov City razbio Real Madrid, pogledajte golčine dva klinca

Pepov City razbio Real Madrid, pogledajte golčine dva klinca
2

Za Manchester City zabijali su Otamendi, Sterling, Stones i 17-godišnji Diaz, a za Real je poraz ublažio Oscar (19). Luka Modrić i Mateo Kovačić igrali su od prve minute, a zamijenjeni su u 62. minuti

VIDEO

Manchester City je u Los Angelesu s uvjerljivih 4-1 razbio Real Madrid, a svi golovi pali su u drugom poluvremenu utakmice prepune prilika s obje strane.

Seriju je otvorio Otamendi u 52. minuti. Nakon kornera De Bruynea sjajno je glavom pucao John Stones, Kiko Casilla odlično brani, no lopta se odbija ravno na nogu Otamendiju i Argentinac zabija za vodstvo Cityja. Samo sedam minuta kasnije već je 2-0 za Manchester City.  Na desnoj strani napada odlično su kombinirali Walker i De Bruyne, koji daje loptu u prostor za Sterlinga, a mladi Englez zabija pokraj Casille za 2-0.

U 62. minuti Zinedine Zidane je odlučio promijeniti cijelu momčad pa su tako teren napustili Luka Modrić i Mateo Kovačić koji su počeli utakmicu zajedno s Casemirom u veznom redu.

No, na terenu se nije puno toga promijenilo pa je u 67. minuti Stones zabio za 3-0. Ponovno je procurilo na lijevoj strani Realove obrane. De Bruyne je u priliku gurnuo Stonesa, koji ne pretjerano jakim, ali preciznim udarcem zabija pokraj Casille.

Pravu katastrofu Reala golom u 82. minuti potvrdio je Brahim Diaz. Nakon duplog pasa s Robertsom izigrao je Realovu momčad, a 17-godišnji Španjolac zabija vjerojatno najljepši gol na utakmici.

Kažemo vjerojatno jer gol Realova 19-godišnjaka Oscara za 4-1 u 90. minuti također je bio prekrasan. Mladi veznjak dobio je loptu na 30-ak metara, napravio korak, dva i fantastičnim lobom prebacio nemoćnog Grimshawa na golu engleskog kluba. Doista prekrasno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...