Obavijesti

Sport

Komentari 10

Perišić: Govore mi da izgleda kao da imam top u nogama

Perišić: Govore mi da izgleda kao da imam top u nogama
1

Ivan Perišić briljira u Borussiji iz Dortmunda i zabija kao na traci. Njegovi su golovi uvijek atraktivni, a lopta koju on zakuca u mrežu putuje brzinom od 92 km/h

VIDEO

Kad Ivan Perišić zabija, to su spektakularni golovi. Nakon sjajnog voleja u Ligi prvaka protiv Arsenala proparao je mrežu u derbiju lige protiv Werdera. Borussia je dobila 2-0, a Ivan je zabio prvi gol, ljevicom pod prečku gola domaćina. Lopta se zakucala u mrežu brzinom od 92 kilometra na sat.

- Kažu da imam top u nogama - nasmijao se Ivan.

Sad igramo sve bolje, Borussia će opet biti dobra kao lani, dobili su tri utakmice zaredom

Nakon gola je odmah na početku drugog poluvremena “pocrvenio”. Uklizao je Grku Sokratisu Papastathopoulosu, preko kojega je zabio gol.- Sudac mi je prestrogo dao oba žuta kartona. Pa dirao sam loptu - rekao je naš napadač i dodao:

- Bio sam jako napet nakon isključenja, bojao sam se da nećemo dobiti. Hodao sam i molio se da sve dobro završi. Bila nam je jako važna ova utakmica.

Gledao je ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Euro.

Grčka me jako boli, napravili smo neviđene pogreške, Ivan se prisjetio Pireja

- Mogli smo proći i bolje, naravno, lakše bi bilo da smo izvukli Estoniju, s Turcima će biti nezgodno. Sve ovisi o nama, ako ne budemo pravi kao protiv Grčke i Gruzije, onda nemamo puno šanse, ali nadam se da ćemo odigrati dvije velike utakmice i proći.

Četvrfinale EP-a 2008. gledao je s društvom.

- Bili smo u Omišu, jako se dobro sjećam te večeri. Svi smo bili u suzama kad je završilo, cijelu naciju je to jako pogodilo. Sad je vrijeme da im vratimo za tu bolnu večer - kaže Ivan Perišić. 

Za tri dana opet igra u Pireju

Borussia Dortmund u srijedu u Ligi prvaka igra protiv Olympiacosa. Ivan će se vratiti u Pirej, na stadion Karaiskakis, na kojemu je prije deset dana izgubio s reprezentacijom u ključnoj utakmici 2-0.

- Ta nam je utakmica najvažnija, moramo dobiti ako želimo proći dalje. Bit će mi neobično opet igrati na tom stadionu u tako kratkom vremenu, ali uvjeren sam da ću s klubom ipak biti uspješniji - kaže Ivan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera