Obavijesti

Sport

Komentari 12

Perišić ne želi grijati klupu, ali sad mu se otvara velika prilika

Perišić ne želi grijati klupu, ali sad mu se otvara velika prilika
5

Ivan Perišić postigao je tek drugi gol u 2020. godini, a u cijeloj sezoni je samo četiri puta na travnjaku bio u svih 90 minuta. Kroz godinu ga je mučila ozljeda gležnja, ali i velika konkurencija u Bayernu

VIDEO

Ivan Perišić opet zabija! Hrvatski nogometaš zabio je u pobjedi (2-1) Bayerna nad Eintrachtom, a to mu je tek drugi gol u ovoj 2020. godini. Prvi je put precizan bio još 19. siječnja, Perišić je tada bio strijelac u gostujućoj pobjedi (4-0) Bavaraca kod Herthe.

Pokretanje videa...

00:33

Velika konkurencija (Coman, Müller, Gnabry, Coutinho) u njemačkom gigantu, ali i pokoja ozljeda gurnuli su ga u drugi plan kod Hansa-Dietera Flicka, no Perišić se ne miri s takvom ulogom. Bez obzira što je ove sezone tek u četiri navrata (a odigrao je 28 službenih utakmica) na travnjaku bio svih 90 minuta.

Sažetak utakmice Bayern - Eintracht i Perišićev gol možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Perišić zabio poput Mandžukića! Bayern jedva do finala Kupa...
Perišić zabio poput Mandžukića! Bayern jedva do finala Kupa...

Hans-Dieter Flick morao je protiv Eintrachta posegnuti za ‘Perjom’, ponajprije zbog ozljeda Gnabryja i Coutinha, dvojca vrijednog čak 128 milijuna eura. I tandema koji je višegodišnjim ugovorom vezan za Bayern. Ivan Perišić i dalje je za Flicka samo ‘igrač s posudbe’, pa 55-godišnji trener Bavaraca logično više prilika daje ‘svojim igračima’. A Perišić to ipak nije, njegova sudbina ovoga ljeta (ostanak u Bayernu ili povratak u Inter) još nije poznata. 

Bayern Munich - Olympiakos Piraeus

Hrvatski nogometaš ipak ne odustaje, Perja se ne miri s ulogom ničije, pa ni Gnabryjeve pričuve, a kao što svi znamo njegova klasa je neosporna. Uostalom, bez nje ne bi stigao do Bayerna, ne bi bio niti jedan od glavnih aduta Zlatka Dalića u pohodu na svjetsko srebro.

Braco Salihamidžić u upravi Bayerna: Ostaje i dalje direktor
Braco Salihamidžić u upravi Bayerna: Ostaje i dalje direktor

Ivan Perišić nastupio je u svih šest utakmica Bayerna poslije korone, a samo je dvaput (oba puta protiv Eintrachta, po jednom u Kupu i prvenstvu) utakmicu počinjao od prve minute. I u oba navrata teren napustio nakon malo više od sat vremena igre. U tih šest 'post-korona' susreta, hrvatski nogometaš skupio je tek 199 minuta. No, nastavi li Perišić zabijati, prilika i golova (na njegovom kontu) bit će još i više...

Serge Gnabry danas je jedan od ponajboljih igrača Bayerna, a polufinale Kupa je propustio zbog problema s leđima. Koji i nisu tako bezazlene prirode. Philippe Coutinho se muči s gležnjem, a Brazilac je ionako već na izlaznim vratima Bavaraca. I tu se sada Perišiću nudi velika prilika, pa i nova šansa za dokazivanje svom treneru. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu