Obavijesti

Sport

Komentari 38

Perišić urlao na Icardija! 'Zašto Wanda priča na TV-u o meni?'

Perišić urlao na Icardija! 'Zašto Wanda priča na TV-u o meni?'
1

Mauro Icardi izbačen je iz momčadi Intera i oduzeta mu je kapetanska traka, a čini se da je glavni krivac njegova sveprisutna supruga Wanda. Njegovi dani u Interu tako su odbrojani...

VIDEO

Glavni razlog zašto je Inter izbacio Icardija iz momčadi je - svađa s Perišićem, piše talijanski novinar Franco Ordine. Icardijeva sveprisutna supruga Wanda Nara komentirala je nedavno u jednoj emisiji na televiziji da Perišić ima osobnih problema i da zato želi otići iz Intera, što je iživciralo našeg reprezentativca.

- Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno - zaderao se Perišić na Icardija u svlačionici. Osim toga, donedavni kapetan je u lošim odnosima i s ostatkom momčadi pa ga je Inter, kako ne bi do kraja uništio ionako poljuljane odnose među igračima, izbacio Icardija iz momčadi i oduzeo mu kapetansku traku. Navodno je cijela momčad zatražila njegovu suspenziju.

Icardi je u skoro svakom prijelaznom roku bio povezivan s odlaskom iz Intera, a to bi uvijek bilo riješeno podebljanim ugovorom. No čini se da ovaj put strpljenja za izglađivanje odnosa više nema, Argentinac je pred odlaskom. Vijest o izbacivanju iz momčadi samo je dokaz toga.

Podsjetimo, Perišić je tijekom zimskog prijelaznog roka predao zahtjev za transferom i bio je pred odlaskom u Arsenal, a Wanda je to okarakterizirala kao osobni problemi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pregovaram s Marottom o novom Maurovom ugovoru i mogu vam reći da mi se direktor sviđa kao čovjek. Gospodin je i iskrena je osoba. Svi smo čuli da je tako komentirao i Perišićevu želju za odlaskom, otvoreno i iskreno. Želi mu pomoći da ode, ali mora misliti na Inter. Ne znam, možda iza te Perišićeve želje za odlaskom stoje i neki osobni problemi - rekla je Wanda, a njezina izjava je potencirala sukob između Perišića i njezinog muža i uz to pogoršala odnose u momčadi. Na kraju je Inter odgovorio izbacivanje njezinog muža iz prve momčadi...

Inter će tako nakon šest godina morati tražiti novu špicu i igrača koji će odlučivati utakmice te vođu. Morat će se Nerazzurri dobro potruditi da nađu zamjenu za njega, jer je takvih igrača jako malo na tržištu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu