Obavijesti

Sport

Komentari 8

Perišić zabio Šemperu, Inter stigao na korak od Lige prvaka

Perišić zabio Šemperu, Inter stigao na korak od Lige prvaka
2

Inter je stigao do jako bitne pobjede u utrci za mjesta koja vode u Ligu prvaka, a Ivan Perišić zabio je gol u 86. minuti nakon jednog odbijanca i mirno matirao bivšeg golmana Dinama Adriana Šempera...

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je strijelac za milanski Inter koji je u posljednjoj utakmici 36. kola talijanskog prvenstva na svom terenu svladao posljednji Chievo sa 2-0 (1-0).

Perišić je u 86. minuti natrčao na loptu koja se odbila od vratnice i preciznim udarcem sa 11 metara svladao mladog hrvatskog vratara Adriana Šempera na golu Chieva za konačnih 2-0.

Prvi gol za Inter postigao je Politano u 39. minuti.

Perišiću, koji je odigrao čitav susret, bio je ovo osmi prvenstveni gol sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugi hrvatski reprezentativac u sastavu Intera Marcelo Brozović nije kandidirao za nastup. Šemper je branio čitav susret za Chievo.

Inter se ovom pobjedom vratio na treće mjesto ljestvice sa 66 bodova, jednim više od četvrte Atalante, a četiri više od petog Milana i šeste Rome.

Bologna je ostvarila važnu pobjedu u borbi za ostanak svladavši na svom terenu izravnog konkurenta Parmu sa 4-1 (0-0). Bologna je stigla do prednosti od 2-0 početkom nastavka golom Orsolinija (52) i autogolom vratara Parme Sepea (59-ag), a ubrzo potom gosti su ostali i s igračem manje jer je u 62. minuti isključen Bruno Alves. Lyanco (72) je povisio na 3-0 prije no što je Inglese (81) smanjio na 3-1 da bi konačni rezultat novim autogolom postavio Sierralta (84-ag).

Bologna je sada pretekla Parmu, dva kola prije kraja je 13. sa 40 bodova, dok je Parma 15. sa 38. Samo tri boda manje od Parme ima 18. Empoli koji se nalazi u zoni ispadanja, a između njih su još 16. Udinese sa 37 i 17. Genoa sa 36 bodova.

Još ranije iz lige su ispali Frosinone sa 24 i Chievo sa 15 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu