Obavijesti

Sport

Komentari 30

Perković: Pokazala sam da sam ipak najbolja u Europi!

Perković: Pokazala sam da sam ipak najbolja u Europi!
17

Rumunjka Grasu otpočetka je vodila, no Sandra Perković, mlada hrvatska atletičarka prestigla ju je u posljednjoj seriji hicem od čak 64,67 metra!

VIDEO

Sandra Perković osvojila je zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Barceloni u bacanju diska! Perković (20) je prvo mjesto osvojila u posljednjoj seriji hicem od 64.67 metra! Već drugi dan natjecanja Hrvatska može slaviti novu junakinju! Tko bi to rekao nakon loših kvalifikacija i tek desetog mjesta.
- Brusila sam formu za ovo natjecanje i pokazala sam da nisam mlada i da sam trenutno najbolja u Europi. Pripremala sam se, a to nisu bili mali mitinzi, već veliki, a improvizirali smo na svakom natjecanju, no na kraju je super ispalo. Jučer sam na kvalifikacije došla preopuštena. Imala sam problema s prijestupima i samo me Bog provukao do finala. Danas sam se tražila u svim serijama, a u zadnjoj sam išla na sve ili ništa, i eto, kako moj prijatelj zna reći, na kraju se mrtvi broje  - rekla je Sandra za HTV.
Rumunjka Nicoleta Grasu otpočetka je vodila, no mlada hrvatska atletičarka prestigla ju je u šestoj seriji i tako potvrdila ono što su mnogi očekivali, medalju! Već u prvoj seriji Sandra je bacila 62.98, a ostali hici nisu bili toliko uvjerljivi (60.94, 55.04, 60.95 i 62.43), ali zato je onaj ključni, posljednji!
I prije natjecanja Sandra je glasila za jednu od favoritkinja jer je druga u poretku Dijamantne lige, a imala je i drugi rezultat sezone. Ispred nje bila je samo Nijemica Nadine Muller, no ona je potpuno podbacila.

SANDRA PERKOVIĆ
Sandra Perković rođena je 21. lipnja 1990., a na početku je seniorske karijere. Najbolji je izdanak bacačke škole Ivana Ivančića. Najbolji rezultat u karijeri dosad joj je bilo zlato na juniorskom EP-u i deveto mjesto na seniorskom SP-u u Berlinu prošle godine. Sandra ima sve preduvjete da vlada ovom disciplinom sljedećih 10 godina...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu