Obavijesti

Sport

Komentari 1

Pet golova Metličića i Vorija, Alilović i Sulić obranili naslov

Pet golova Metličića i Vorija, Alilović i Sulić obranili naslov
1

Hrvatski rukometaši Mirko Alilović i Renato Sulić obranili su naslov prvaka Mađarske s Veszpremom. HSV je pobijedio Wetzlar, a Celje je do pobjede predvodio Metličić

VIDEO

Rukometaši Celja Pivovarne Laško domaćom pobjedom protiv Cimos Kopera 24-23 (14-16) osigurali su osvajanje drugog mjesta u slovenskom prvenstvu i plasman u Ligu prvaka iduće sezone.

Petar Metličić bio je s 5 golova najefikasniji igrač Celja, koje sada na drugom mjestu ima nedostižnih 7 bodova više od trećeplasiranog Kopera (utakmica manje).

Celjani su tako oisgurali plasman u Ligu prvaka iduće sezone uz novog prvaka, Gorenje.

Alilović i Sulić s Veszpremom obranili naslov

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rukometaši Veszprema novi su mađarski prvaci. U odlučujućoj su, trećoj utakmici finala doigravanja pobijedili Pick Szeged na svom parketu 29-21.

Za najtrofejniju je mađarsku momčad ovo bio 20. naslov prvaka u povijesti, te peti zaredom.

Najbolji je u pobjedničkoj momčadi, čiji gol brani hrvatski reprezentativac Mirko Alilović, bio Marko Vujin, budući desni vanjski napadač Kiela, s osam golova, dok je sedam golova dodao Mirsad Terzić. Renato Sulić upisao se u listu strijelaca tri puta.

Nakon pobjede kojom su obranili naslov iz Veszprema su potvrdili da momčad za iduću sezonu preuzima 40-godišnji španjolski stručnjak Antonio Carlos Ortega, član nepobjedive momčadi Barcelone iz devedesetih godina prošlog stoljeća.

Vori odličan u pobjedi HSV-a

U svojoj pretposljednjoj utakmici bundesligaške sezone, inače srazu 32. kola, rukometaši prošlosezonskog prvaka HSV-a pobijedili su Wetzlar u gostima 28-26.

Igor Vori bio je drugi najbolji strijelac u redovima pobjedničke momčadi s pet golova. Najviše je, 11, zabio Danac Hans Lindberg. Domagoj Duvnjak dodao je tri, a Blaženko Lacković jedan gol.

U domaćim je redovima najbolji strijelac bio BiH-reprezentativac Adnan Harmandić sa sedam golova. Realizirao je svih sedam sedmeraca koje je pucao.

HSV s još samo jednom utakmicom za odigrati drži četvrto mjesto na ljestvici. Objektivno je daleko od ulaska u Ligu prvaka s obzirom da trećeplasirani Füchse ima bod više i utakmicu manje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener