Obavijesti

Sport

Komentari 116

Kek: Treba imati mu*a svirati penal za Rijeku u 92. minuti...

Kek: Treba imati mu*a svirati penal za Rijeku u 92. minuti...
1

Normalno da poslije svega, poslije silnih najava, mislim da ne možemo biti zadovoljni rezultatom. No zadovoljan sam kako su moji igrači išli na glavu, rekao je Matjaž Kek nakon utakmice protiv Dinama

VIDEO

Dinamo se "izvukao" na Rujevici. "Modri" su većim dijelom vrlo zanimljivog dvoboja bili podređeni Rijeci, no na kraju su uz dosta sreće, ali i individualne kvalitete Soudanija stigli do jednoga boda. Ivajlo Petev ne može biti zadovoljan igrom svoje momčadi, ali može i mora biti sretan zbog konačnog rezultata (1-1).

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

- Imali smo drugu ideju, nisam zadovoljan s momčadi. U prvih 15 minuta smo previše griješili u organizaciji igre, dopustili Rijeci previše prigoda i time nikako ne mogu biti zadovoljan. Tako nismo igrali do sada, ali s obzirom na utakmicu i pritisak moji su igrači imali više stresa - rekao je Ivajlo Petev pa nastavio:

- Primili smo naivan gol, raspored mojih igrača u fazi obrane tada je bio jako loš. Soudani je zabio jedan eurogol, mislim da je rezultat na kraju pošten.

Zašto nije bilo Ante Ćorića?

- Ante Ćorić je bolestan, ima temperaturu.

Koja je bila vaša ideja?

- Kao prvo, da ne griješimo toliko, znamo kako Rijeka to dobro radi. S obzirom na prikazano, mogli smo i izgubiti. To mi smeta, imali smo previše grešaka, nismo uspjevali zadržati loptu u sredini terena. Što mi je prolazilo kroz glavu u 85. minuti? Uvijek ima nade do kraja, Soudani je zabio fenomenalan gol. Ima puno kola do kraja, sve je moguće, moramo sve dobiti - završio je Petev.

Matjaž Kek na kraju nije mogao biti zadovoljan konačnim rezultatom...

- Normalno da poslije svega, poslije silnih najava, mislim da ne možemo biti zadovoljni rezultatom. No zadovoljan sam kako su moji igrači išli na glavu, dali sve od sebe uz atmosferu koja može svima biti za primjer. Šteta da prije tog gola koji se dogodio slučajno, nismo zatvorili utakmicu - rekao je trener Rijeke pa nastavio:

- Imali smo problema s ritmom, ali mislim da sam pogriješio kod jedne promjene. Pao nam je ritam, nismo uspjeli zadržati visoki presing. Neću o suđenju, ali mislim da smo u prvom dijelu pokazali da igrom zaslužujemo prvo mjesto. Događaju se takve utakmice u kojima si kažnjen za promašene šanse, ali igračima stvarno dajem veliki kompliment. Derbi je bio dobar, a pogled prema naprijed mi je sada kristalno čist. Morat ćemo se strašno puno boriti, a možda nam fali igrač-dva da držimo visoku agresiju.

Trener Rijeke je prije odlaska s pressice dobacio...

- Pogledajte 92. minutu pa mi javite. Treba imati mu*a tada svirati penal za Rijeku - završio je Kek.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu