Obavijesti

Sport

Komentari 17

Petev: Remi ne dolazi u obzir, a jedina prednost Rijeke je teren!

Petev: Remi ne dolazi u obzir, a jedina prednost Rijeke je teren!
1

Prvenstvo neće biti odlučeno nakon ove utakmice s Rijekom, pa do kraja sezone poslije toga ima još 27 bodova. Sammir? On je dobro odigrao zadnju utakmicu, bit će još bolji, rekao je Petev na pressici

VIDEO

U subotu se igra jedna od ključnih utakmica hrvatskog prvenstva između Rijeke i Dinama na prepunoj Rujevici. Trener Dinama Ivajlo Petev odradio je posljednju press-konferenciju uoči utakmice. 

- Očekujem da to bude jedan pravi derbi, da se sve događa na terenu. Nadam se da će Dinamo izgledati bolje, da ćemo biti još jači nego protiv Osijeka. Nema razloga da ne budemo takvi i nadam se da ćemo uzeti tri boda - izjavio je Petev koji je i više nego svjestan težine zadatka. 

Znaju igrači Dinama kome idu u goste, a i svjesni su svog najvećeg problema.

- Jedina prednost Rijeke je teren. Ali, mi to moramo prihvatiti, što prije se tome prilagoditi kako nam to ne bi previše smetalo - otvoreno je rekao Petev i nastavio: 

- U dobrom stanju dolazimo u Rijeku. To je pokazala i utakmica s Osijekom. Moramo nastaviti ovako, za to radimo svaki dan, to je naš cilj. Sastav? Imam u glavi sve za sutra, ali ima još dosta vremena do utakmice i sve je moguće. Mi smo u dobrom stanju, pa ćemo vidjeti - izjavio je Petev. 

Modri su spremni približiti se Rijeci na tablici na samo jedan bod, a onda je sve moguće. Remi ne dolazi u obzir.

- U svakoj utakmici tražim tri boda, ova nam pobjeda ne može donijeti šest ili osam bodova. Bitan je naš pristup, kako ćemo se ponašati na terenu. Mi smo odigrali jako dobro protiv Osijeka, a skoro je ostalo 1-1. Svaka utakmica je drugačija, svaka se po nečemu razlikuje - nastavio je Petev i rekao da je najbitnije da momčad sutra bude pametna.

Dotaknuo se i Sammira.

Sammir? On je dobro odigrao zadnju utakmicu, nadam se da će sada biti još bolji - uvjeren je Petev. 

Trener Dinama ne misli kako će se prvenstvo riješiti ovim derbijem. 

- Naravno da prvenstvo neće biti gotovo nakon ove utakmice, pa do kraja sezone poslije toga ima još 27 bodova - završio je Ivajlo Petev.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening