Obavijesti

Sport

Komentari 17

Petko samuraj: Dobio tortu za rođendan, izrezao ju mačem!

Petko samuraj: Dobio tortu za rođendan, izrezao ju mačem!

Hvala vam svima. Želim da pobijedimo i to će biti najbolja nagrada i poklon. Hvala vam puno, rekao je Petković koji je danas napunio 26 godina...

VIDEO

Prošle godine je samo dva dana poslije rođendana dobio najveći mogući poklon. Dinamo je tada pobijedio Atalantu 4-0, a hoće li i ove godine okusiti slast pobjede i to baš na rođendan?

Pokretanje videa...

Petković reže tortu mačem 01:55

Napadač Dinama Bruno Petković danas slavi 26. rođendan, a klub ga je iznenadio na večeri dan prije utakmice protiv Ferencvarosa. U restoranu je osvanula torta uz pljesak svih igrača i stručnog stožera, a Petko je dobio zadatak izrezati tortu. No, kako? Gdje je nož?

Mađari su bili maštoviti pa su pred napadača 'modrih' stavili mač. Pomalo iznenađujuće ga je ugledao, a onda bez problema izrezao tortu kako bi se njegovi suigrači pogostili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Velika Gorica: GNK Dinamo i NK Gorica u 30. kolu Prve HNL

- Želimo sretan 26. rođendan našem Bruni Petkoviću uz puno zdravlja, sreće i uspjeha te, prije svega, pobjedu Dinama večeras i prolaz u play-off. Rođendan je uz tortu obilježen na večeri igrača i stožera u Budimpešti - piše na Dinamovom Instagramu.

- Hvala vam svima. Želim da pobijedimo i to će biti najbolja nagrada i poklon. Hvala vam puno - zahvalio se Bruno suigračima.

Petko je bio uspješan u rezanju torte, a nadamo se da će biti uspješan i protiv Ferencvaroša u 3. pretkolu Lige prvaka. Dinamo je prošle godine pobijedio Mađare 4-0, Petković tada nije zabio, no nadamo se da će na rođendan biti uspješniji i dobiti najbolji mogući poklon za rođendan. A to je prolazak u play-off Lige prvaka.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener