Obavijesti

Sport

Komentari 1

Petrić: Ne čini mi se kao da je moj transfer najbolji

Petrić: Ne čini mi se kao da je moj transfer najbolji
6

Službena internet-stranica njemačke nogometne lige, Bundesliga.de, proglasila je HSV-ovo dovođenje Mladena Petrića transferom godine

VIDEO

Transfer godine samo jedan je od osam izbora kojim su polusezonu u Bundesligi rezimirali na službenoj internet stranici. Najboljim igračem proglašen je Franck Ribery, najboljim strijelcem Vedad Ibišević, a trenerom Hoffenheimov Ralf Rangnick. Činjenica da je u 22 natjecateljske utakmice za Hamburžane zabio 14 golova natjerala je Nijemce na zaključak da je hrvatski napadač najbolji posao HSV-a od 2005. godine, kada je na Nordbank Arenu stigao Rafael van der Vaart. Ipak, Petrić skromno kazuje da se ne osjeća toliko važnim.
- Ne, ne smatram se HSV-ovim MVP-jem. Naravno, oduševljen sam činjenicom da sam mogao pomoći postignutim golovima. No, cijela je momčad odlična, a ja sam samo dio svega toga.
- Istina je, vrlo sam zadovoljan svojim transferom. Igranje ovdje predstavlja mi sjajnu zabavu. Želimo još pobijediti Aston Villu (srijeda, 20.45) u utakmici posljednjeg kola Lige UEFA-e i zauzeti prvo mjesto u skupini. Bio bi to sjajan završetak jedne dobre godine – zaključio je Petrić.
U najavi utakmice hamburški tabloid Bild opet se bavi hrvatskim parom napadača u momčadi Martina Jola. “Petrolić”, kako su nazvali hrvatski tandem, opet će biti najveća Jolova uzdanica u borbi s Englezima.
“Hrvati su već jednom potopili Engleze, i to kako. Na Wembleyju, 21. studenog prošle godine, Olić je zabio za 2-0 protiv Engleske u kvalifikacijama za Euro, dok im je Petrić presudio golom za konačnih 3-2”, stoji u tekstu Bildovih novinara.
Petrić je zabio četiri gola u posljednja tri nastupa. O tome sam kaže:
- Navijači su nam cijelo vrijeme ogromna podrška. Zato uvijek možete od nas očekivati da ćemo dati sve od sebe, ostaviti kosti na terenu.
- Čovjek puca poput bombe – nadovezuje se trener Jol, koji je zbog ubitačne kombinacije Olić-Petrić Paula Guerrera pretvorio u jokera s klupe.
- Jednostavno, nisam želio razbijati odličan ritam u koji su Petrić i Olić ušli posljednjih tjedana. Jako sam zadovoljan s njima, ali i zabrinut istodobno. Ne mogu zabijati samo oni. Ukoliko hoćemo biti ozbiljna momčad i pokušati kandidirati za trofeje, moraju početi zabijati i drugi – zaključuje Nizozemac.
Utakmica protiv Ville revijalnog je karaktera, obzirom da su oba sastava osigurala nastup u 1/16 finala na proljeće. Sportski direktor Dietmar Beiersdorfer izjavio je, međutim, da pobjedu želi za dostojan oproštaj od navijača uoči zimske pauze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe