Obavijesti

Sport

Komentari 16

'Ma Barcu su zasuli govnima, a sad se mi međusobno gađamo'

'Ma Barcu su zasuli govnima, a sad se mi međusobno gađamo'
1

Niti Quique Setien, niti Messi. Barcelona izgleda kao da im baš nitko ne može pomoći u ovome trenutku. U La Ligi su izgubili prvo mjesto, a u Kupu su ispali već u četvrtfinalu. A sezone tek na sredini...

VIDEO

Promijenili su trenera usred sezone, izgubili prvo mjesto u La Ligi, a onda je došlo i do prepirke između Lea Messija i sportskog direktora Erica Abidala. Predsjednik Josep Bartomeu je odlučio dati Abidalu novu šansu i taman kad smo pomislili da su potresi iza Barcelone i da su se stabilizirali, oni su opet sami sebi pucali u nogu. 

Pokretanje videa...

Barcelona, trening 02:29

Niti Quique Setien, niti Messi. Izgledaju kao da im baš nitko ne može pomoći u ovome trenutku. Bili su bolji od Athletic Bilbaa, Argentinac je imao zicer na samom kraju utakmice, a njegov promašaj nije ponovio Inaki Williams nekoliko minuta kasnije koji je zakucao glavom za prolazak Bilbaa u polufinale. 

Abidal je zadržao posao, Messi je sve frustriraniji u Barceloni
Abidal je zadržao posao, Messi je sve frustriraniji u Barceloni

Kataloncima je ovo najranije ispadanje iz Kupa kralja još od 2010. godine kada su eliminirali u osmini finala, a stoper Gerard Pique kaže da je sretan i zadovoljan? Je, baš će biti sretni i zadovoljni čelnici kluba kada budu dijelili plaće. 

La Liga Santander - FC Barcelona v Levante

- Da, izgubili smo i ispali, ali imali smo odličan osjećaj na terenu i napravili smo važan korak prema naprijed. Svatko zna sam što je napravio dobro, a što loše. Moramo nastaviti raditi, a ne bacati svašta jedni drugima u facu. To nam nimalo ne pomaže. Moramo igrati naš nogomet i vratiti se onome na što smo naviknuli. A to su pobjede. Zajedništvo u svlačionici je zaista nevjerojatno - rekao je stoper Barce.

Zajedništvo odlično, a rezultati nikada gori? Hmmm. Tko tu koga laže. Barcelona ove sezone igra toplo hladno, a u Primeri su u 22 kola skupili već četiri poraza! Toliko poraza su imali ukupno u prošle dvije sezone, a u prijašnjim godinama taj broj je jako rijetko išao preko četiri poraza u sezoni. Tek tamo 2008. su imali devet poraza, a tada su bili trećeplasirani u ligi.

Sami problemi, 36 crnih dana za moćnog diva s Nou Campa
Sami problemi, 36 crnih dana za moćnog diva s Nou Campa

Dakle, ako žele zadržati prosjek, Katalonci ne smiju izgubiti više niti jednu utakmicu, a obzirom na aktualnu formu i stanje u samom klubu, to je vrlo malo vjerojatno. 

Copa del Rey - Athletic Bilbao v FC Barcelona

Nakon poraza od Bilbaa u mix zoni se pojavio samo Pique, a novinare je zanimalo je li Barca i dalje u strukturnoj krizi obzirom na neslaganja igrača i Uprave. No nije im ispunjena želja.

Luka, evo i Rakete: Bilbao je izbacio Barcu iz četvrtfinala!
Luka, evo i Rakete: Bilbao je izbacio Barcu iz četvrtfinala!

- Nije vrijeme da sad pričamo o prljavom rublju, svaki klub ima svoje probleme. Naša koncentracija je na najvišem nivou, zadovoljan sam i sretan kako smo igrali obzirom na sva događanja u proteklim danima - kaže on. 

Dok je Pique bio nešto pomirljivijeg tona, njegov kolega Jordi Alba ipak je malo otpustio kočnicu i na slikovit način objasnio situaciju u klubu.

- Barcelonu su izvana zasuli govnima, pa se sada mi u klubu međusobno gađamo tim govnima i to je cijela istina. Međutim, mi smo momčad i to moramo dokazati na terenu - rekao je lijevi bek.

U posljednjih nekoliko sezona Barcelona je često upadala krize. To je većinom bilo krajem sezone kada se odlučivalo o trofejima, ali ovaj put ih je potres pogodio čak tri mjeseca prije kraja. Hoće li se izvući, teško je reći, ali kada sportski direktor i najbolji igrač prebacuju lopticu i optužuju jedni druge da su krivi za smjenu ovoga i onoga, e to ne može nimalo biti dobro.

Da, i Real Madrid je u krizi, ali ne u ovakvoj kao i Barca koja je duboko zaglibila i pitanje je može li se izvući ili će sezonu završiti bez trofeja. A s druge strane Zidane i Madriđani slave jer im je otvoren put prema La Ligi, a vidjet ćemo hoće li iskoristiti taj put...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe