Sport

Komentari 20

Pique se žalio na suce? 'Prema onome što sam vidio, mislim da Real više neće gubiti bodove'

Pique se žalio na suce? 'Prema onome što sam vidio, mislim da Real više neće gubiti bodove'

Barcelona je na gostovanju kod Seville (0-0) uzela bod i prepustila Realu mogućnost dolaska na vrh tablice. Posebno je nezadovoljan bio Gerard Pique (33) koji se, prema mišljenju španjolskim medija, obratio i sucima

'Kraljevi' protiv Real Sociedada imaju veliku priliku preuzeti vrh tablice od Barcelone. Rakitić i suigrači su protiv Seville uzeli tek bod (0-0), a moglo bi to biti presudno u borbi do kraja sezone. Ludio je Messi, uzimao pravdu u svoje ruke i noge, ali ni to im nije pomoglo da stignu do pobjede. 

- Treći su na tablici, oni su momčad na visokoj razini. remi nas ostavlja u poziciji u kojoj ne odlučujemo o sebi. Osjećaj nije bio loš, imali smo više prilika od njih, ali nismo mogli zabiti - rekao je o utakmici stoper Barcelone Gerard Pique (32).

Prokomentirao je i stoper 'blaugrane' mogućnost da Real kiksa do kraja sezone i tako Barcelona bude vodeća momčad.

- Bit će teško osvojiti naslov. Sudeći prema onome što sam vidio u dvije posljednje Realove utakmice mislim da oni više neće gubiti bodove - rekao je Pique.

Izazvalo je to nemir u španjolskim medijima koji tvrde kako je Pique želio ukazati na to kako su sudačke odluke na utakmicama Reala išle u korist 'kraljeva'. No, sve to može ostati samo na nagađanjima, a do kraja ima još osam kola. Real ima utakmicu manje od Barcelone i igra u nedjelju u gostima kod Real Sociedada.

Najčitaniji članci