Obavijesti

Sport

Komentari 32

Pirlu se opasno trese klupa: Tudor bi ga mogao zamijeniti

Pirlu se opasno trese klupa: Tudor bi ga mogao zamijeniti

Juventusu nije plan mijenjati trenera usred sezone, ali ako Pirlo još jednom kiksa, to bi se vrlo lako moglo dogoditi, piše La Repubblica. Hrvatski trener Igor Tudor bi trebao sjesti na klupu do kraja sezone...

VIDEO

Tek je ožujak, a Juventus je već ispao iz Lige prvaka te se praktički oprostio od naslova u Serie A. Netko će morati platiti za to, a to je Andrea Pirlo (41).

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo u Splitu 01:36

Juve ga je početkom nove sezone postavio za novog trenera nakon kaosa u koji je klub uveo Maurizio Sarri. Pirlo je bio bez iskustva, plan je bio da prvo preuzme juniorski sastav, ali predsjednik Andrea Agnelli nije htio čekati, vjerovao je da je bivši nogometaš taj koji će trgnuti 'staru damu'. No dogodilo se suprotno. Juventus bi ovaj put mogao ostati i bez naslova u domaćem prvenstvu.

Juve je u nedjelju šokantno izgubio od Beneventa (1-0) na domaćem terenu, a taj poraz je toliko razljutio predsjednika Agnellija koji je uletio u svlačionicu i žestoko se raspravljao s Pirlom nekoliko minuta. I tu je bilo jasno. Legendarnom maestru opasno se trese klupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v FC Porto

Aktualni talijanski prvak kroz cijelu sezonu igra toplo-hladno, da nema Cristiana Ronalda broj bodova u prvenstvu bi bio puno manji, ali kako je naslov prvaka sve dalje, a Interova razlika sve veća, Juveovi čelnici su počeli razmišljati o promjenama. Gotovo je sigurno kako Pirlo neće voditi klub sljedeće sezone, ali veliko je pitanje hoće li ostati do kraja tekuće.

Italian football Serie A match - Juventus FC vs Benevento Calcio

Juventusu nije plan mijenjati trenera usred sezone, ali ako Pirlo još jednom kiksa, to bi se vrlo lako moglo dogoditi, piše La Repubblica. U tome slučaju, pomoćni trener Igor Tudor (42) bi bio taj koji će preuzeti klupu do kraja sezone, a najveći kandidati za Pirlova nasljednika su Luciano Spalletti, Gian Piero Gasperini te Simone Inzaghi.

Juventus v Sampdoria - Serie A - Allianz Stadium

'Stara dama' je šokantno ispala iz osmine finala Lige prvaka od Porta, u prvenstvu Inter bježi deset bodova, a jedina nada za trofej ostala je u Kupu gdje će klub iz Torina igrati finale protiv Atalante. 

No jako loša sezona razdrmat će sve u klubu jer bi ubrzo trebali i u remont, a spominju se odlasci brojnih igrača jer Juve više baš i nije u tako bajnoj financijskoj situaciji. Cristiano Ronaldo je jedan od tih koji bi mogao otići, a već neko vrijeme spominje se povratak u Real Madrid.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida