Obavijesti

Sport

Komentari 0

Pistorius definitivno neće nastupiti na OI u Pekingu

Pistorius definitivno neće nastupiti na OI u Pekingu
1

Nakon što nije uspio istrčati olimpijsku normu u pojedinačnoj konkurenciji, izbornik Pistoriusa nije uvrstio ni u južnoafričku štafetu 4x400 metara

VIDEO

Od samog početka smo znali da će nastupiti na Olimpijskim igrama u Pekingu jedino ako se kvalificira. Nismo očekivali da će biti posebno nagrađen ili nešto slično. Pravila su pravila, rekao je Peet van Zyl, menadžer Oscara Pistoriusa, 21-godišnjeg atletičara koji nastupa s protezama umjesto potkoljenica.
Prije nekoliko dana Pistorius je imao posljednju šansu da istrči normu na 400 metara. Istrčao je najbolje vrijeme u životu, za 11 stotinki srušio vlastiti rekord, ali još mu je 70 stotinki nedostajalo do potrebnih 45.55. I bilo je jasno - jedina Oscarova nada da ostvari san i nastupi u Pekingu je štafeta.
- Imamo četvoricu trkača koji imaju bolje vrijeme i oni će nastupati u štafeti na Olimpijskim igrama - objavio je u petak predsjednik Atletske federacije Južne Afrike Leonard Chuene.
Tim je riječima san ostao neostvaren, ali imat će Oscar još prilika. Prvu za četiri godine u Londonu. U ekskluzivnom razgovoru za 24sata Oscar se nedavno požalio da zbog komplikacija s dozvolom da se uopće pokuša kvalificirati za Peking nije imao previše vremena za pripreme. Mora i obaviti sve silne obveze prema sponzorima, pa je i za treninge manje vremena. No sada dozvolu ima, sponzore je također riješio i pred sobom ima četiri godine vremena da se pripremi za borbu za OI u Londonu 2012.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića