Obavijesti

Sport

Komentari 79

Za Pjacu 22,5, Higuaina 95, a Pogbu prodaju za 125 mil. €

Za Pjacu 22,5, Higuaina 95, a Pogbu prodaju za 125 mil. €
1

Dinamo će za Pjacu dobiti nešto manje od spominjanih 25 milijuna eura, a talijanski mediji tvrde da će sve biti riješeno do kraja tjedna, vjerojatno u četvrtak

VIDEO

Marko Pjaca (21) samo je par sati udaljen od ugovora s Juventusom čime postaje četvrto pojačanje talijanskog prvaka u ljetnom prijelaznom roku. U redove 'stare dame' dolazi nakon Pjanića, Dani Alvesa i Benatije što je jasna najava torinskog diva da se u novoj sezoni neće zadovoljiti samo naslovima u Italiji.

La Gazzetta dello Sport otkriva kako su u pregovorima na relaciji Dinamo - Pjaca - Juventus ostali samo detalji, a odšteta bi trebala iznositi oko 22,5 milijuna eura. Dodaju i kako će ovih dana Pjaca obaviti liječnički pregled u Juventusovoj klinici JMedical, a javnost će potvrdu o dolasku Dinamova dragulja u Juve dobiti najvjerojatnije u četvrtak.

Dinamo je navodno za Pjacu tražio 25 milijuna eura, no Juve je u napornim pregovorima ipak uspio smekšati hrvatskog prvaka i spustiti cijenu za 2,5 milijuna eura. Početkom ljeta kao najozbiljniji kandidati za dovođenje Marka spominjali su se Milan, Inter pa čak i Napoli, no kada je Juventus 'zagrizao' bilo je jasno da ostali nemaju šanse iako su 'rossoneri' dugo držali 'pole position'. Na kraju je u Markovu izboru presudila Liga prvaka.

Potvrdio je to i Marko Naletilić koji tvrdi da je Milan oduševio Pjacu nakon razgovora uživo s Gallianijem, no velika pozornica Lige prvaka bila je ipak primamljivija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ludnica u Juveu: Pogba 125, Higuain 94,7 milijuna eura

No kupovina Marka Pjace ni približno nije atraktivna kao druga dva posla na kojima Juventus radi. Riječ je, naravno, o Gonzalu Higuainu i Paulu Pogbi. Talijani javljaju kako su ova dva transfera povezani jedan s drugim. Proda li 'stara dama' Pogbu u Manchester United, a cifra koja se sada spominje iznosi nevjerojatnih 125 milijuna eura, u Torin će sletjeti argentinski napadač.

Za Gonzala Higuaina (28) Juventus će Napoliju navodno isplatiti ogromnih 94,7 milijuna eura! Cifra je to kojoj se čude i najvjerniji navijači Juventusa. No taj transfer propada ukoliko Marrotta ovih dana ne završi transfer Pogbe u United i napuni blagajnu prvaka Italije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio